Треньорът на Партизан: Засега Божинов остава при нас

Монтана привлече вратар от Черна гора. Казва се Неманя Чечич, на 25 години е и за последно е играл в унгарския Бекешчаба Елоре

Треньорът на Партизан: Засега Божинов остава при нас
Старши треньорът на сръбския гранд Партизан Марко Николич призна, че Валери Божинов продължава да е част от клуба. Специалистът обаче уточни, че сега е точният момент футболистът да напусне „черно-белите”.

Изказването на Николич дойде, след като вчера българският нападател публикува снимка на двамата в профила си в Инстаграм, под която написа: „Благодаря ти за всичко, треньоре…”. Снимката моментално предизвика много коментари в „черно-бялата” общност, като повечето от феновете на тима приеха посланието като сигурен знак за напускането на нападателя. Според сръбските медии преди заминаването на тима за лагера в Словения, Божинов е споделил пред своите съотборници, че ще бъда най-добре да намери нова среда.

„Не видях, публикуваното от него в Инстаграм, но чух за това от ваши колеги, съобщи наставникът пред журналисти. „Всеки може да мисли каквото си иска, но Божинов беше съществена част от всичко положително, което се случи с тима през изминалата есен.”

Все пак Николич разкри, че българинът е свободен да си тръгне по всяко време. „Това е последният момент, в който той може да бъде продаден, тъй като договорът му изтича през лятото. Така че от евентуална сделка може да спечели и той, и клуба. Освен това в момента конкуренцията в атаката ни е много голяма и всички заедно се съгласихме, че това е най-удачният момент за неговото напускане. Все пак Божинов продължава да е сред нас и аз продължавам да го смятам за част от отбора. Това е единственият начин, по който виждам нещата към момента. Това важи и за Михайлович и за останалите играчи, за които ще ме питате”, допълни още наставникът на „гробарите”.

Според информациите интерес към нападателя проявяват отбори от Русия, Азербайджан и Китай.
Георги Минчев с хеттрик в Кипър

Нападателят носи триумф с 5:4

Страхотен Десподов спаси ПАОК от срам в Гърция

Капитанът на България с перфектна асистенция в добавеното време за 1:1

ОБЗОР: Георги Костадинов със силен мач за АПОЕЛ срещу Арис (ВИДЕО)

Претендентите за титлата в Кипър с домакински победи

Ковачев бе титуляр за Ахмат при сензационен успех над ЦСКА (Москва)(ВИДЕО)

Отборът на българина изненада противника си

Георги Миланов с гол за Динамо (Букурещ), отборът му обаче се издъни в края (ВИДЕО)

Тимът на българина е в зоната на изпадащите

Гьозтепе на Мъри гази с класика, на крачка е от Суперлигата (ВИДЕО)

Няма какво да спре тима на българина

Стоилов: И двата гола бяха плод на късмет (ВИДЕО)

Треньорът на Гьозтепе недоволен от тима си

Бивш национал с асистенция в Белгия

Витонов спомогна за успех на Беверен

Равенство за Гьозтепе в Турция (ВИДЕО)

Тимът на Стоилов на две победи от елита

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки