Сензациите в пресата: Батков глобява всички с по половин заплата

"Титан" предлага още акции на турски богаташ, Батков бесен на новите и Илиан

Сензациите в пресата:  Батков глобява всички с по половин заплата
Батков глобява всички в Левски с по половин заплата, разкрива "7 дни спорт"
 
Собственикът на Лев­ски Тодор Батков е ре­шил да глоби всички играчи, както и цялото ръководство на сините с половин заплата, разбра "7 дни спорт". Още при завръщането на отбо­ра от Сараево в петък адвокатът се зарече да изтръска джобовете на всички заради провала в Босна и Херцеговина. Треньорът Илиан Илиев също ще олекне след ре­зила в Лига Европа.
 
- В понеделник ще има тежки финансови санкции за целия отбор и хората от ръковод­ството. Омръзна ми да даваме старт в евротурнирите на отбори, които ни отстъпват във всяко едно отношение - заяви Батков.
 
За санкции призна и изпълнителният дирек­тор Иво Тонев, който се зарече в понеделник да има сериозен разговор с играчите. След фенската обсада на Герена, вчера играчите получиха по­чивка от треньорското ръководство на Левски. 
 
Днес те се събират от 19 ч. на тренировка, а в първия ден от седмицата ще разберат с каква част от своята заплата ще олекнат заради срама в Сараево. Интересно е, че само преди година, когато Левски отпадна след резил и от Спартак Търнава, тогавашният силен човек на Герена Георги Иванов-Гонзо реши да глоби единствено Сержиньо Грийн. Както е известно, холан­децът си изпроси глупав червен картон в реванша и остави своя тим в на­мален състав в продълженията на двубоя.
 
 


"Титан" предлага още акции на турски богаташ, твърди "24 часа"
 
Един от малкото останали таланти в ЦСКА Антон Карачанаков, ще бъде глобен с две заплати не заради срамното отпадане от сло­венския „Мура" от Лига Европа, а заради неспазва­не на режима и заблуждаване на спортно-техниче­ското ръководство. 20-годишният нападател изка­рал уикенда преди реванша с „Мура" из нощните заве­дения на Слънчев бряг. Карачанаков заявил пред старши треньора Стойчо Младенов, че пак има бол­ки в крака и помолил за почивка. Вместо да се ле­кува, юношата на „Пирин" отпрашил по новата магистрала за морето.
 
Младенов, който оста­нал смаян от постъпката на Карачанаков, се заканил, че при втора подобна изцепка ще бъде изгонен от първия отбор.
 
В същото време стана яс­но, че собствениците от „Титан" ще стартират нови преговори с банкера Фуат Гювен. На собственика на DBank ще бъдат предло­жени минимум 40 процента от акциите на клуба.
 
Босовете на „червените" бяха пред финализиране за същата сделка и с Гриша Ганчев след края на сезона. Заради започналото раз­следване срещу него и фир­мите му бизнесменът от Ловеч се отказа от ЦСКА.
 
„Титан" се намърда в Борисовата градина през 2008 година, след като под ръко­водството на Александър Томов клубът не получи лиценз за евротурнирите.
 
Левият защитник Ми­хаил Венков подписа лич­ния си договор с ЦСКА до юни 2014 г.
 
Контрактът обаче ще влезе в сила от 2 август, защото Венков трябва да разтрогне договора си с „Локомотив" (Пловдив) пред спортно-техническа­та комисия на БФС.
 
Той има документ от пловдивчани, подписан от бившия собственик Константин Динев, че може да си тръгне от тима от Л аута. Другата седмица най-ве­роятно с ЦСКА ще се об­вържат и бразилският цен­трален нападател Тасио и гръцкият дефанзивен халф Илиас Кириакидис, който е играл три сезона в „Ерготелис" (Крит). 
 


Батков бесен на новите и Илиан, пише "Меридиан мач" 
 
Собственикът на Левски Тодор Батков е излял гнева си след срамното отпа­дане в Сараево вър­ху новите попълне­ния и треньора Илиан Илиев. „Меридиан Мач" научи, че час след отпадането от Европа, адвокатът е смъмрил здраво наставника. Това е ста­нало в присъствието и на изпълнителния директор Иво Тонев. Батков имал сериоз­ни претенции към иг­рата на отбора, но най-вече изразил разочарованието си от новите попълне­ния. „Синият" бос не­доумявал защо са били привлечени иг­рачи, които вземат огромни заплати, а не играят нищо. Ад­вокатът дал пример с Бундеслигата, къ­дето според него вземат заплати кол­кото на „Герена". Той уточнил, че в Герма­ния повечето футбо­листи получават около 500 000 евро на година, но когато зап­латите им минат през данъци, стават 250 000. Именно около тази сума се въртят годишните възнаграждения на половината нови играчи.
 
Тодор Батков уп­рекнал Илиан Илиев и за трансферна цел №1 на треньора Жоао Силва. Според адвоката португале­цът, за когото бяха платени 370 000 ев­ро на Евертън плюс още 90 000 на мениджъра му, е трябва­ло да играе титуляр сре­щу Сараево.
ЦСКА плати над 3 млн. лева на НАП

Левски вече не фигурира след длъжниците

Гидженов свири Левски - Славия

Владимир Вълков с наряд за визитата на ЦСКА в "Надежда"

ЦСКА ще бъде поставен ако се класира в Лига Европа

Добри новини за "червените"

Каранга: Целта на ЦСКА е титлата

Тук съм да завърша историята, обясни нападателят

Привикаха Каранга на специален разговор

Причината е ясна - липсата на голове

ИЗВЪНРЕДНО: Четирима напускат ЦСКА

Вижте кои са те

Цветомир Найденов към ЦСКА-София: Аз ви играя с 19-годишни, а вие ми играете със съдиите!

Благодетелят на ЦСКА 1948 не остана доволен от съдийството в този двубой

Скаршем се закани на Левски: Мисля да им вкарам два гола!

Норвежкият футболист на ЦСКА бе герой срещу ЦСКА 1948

Ел Местро: Показахме страхотна реакция, най-важен е резултатът

Треньорът на ЦСКА бе много доволен от успеха над ЦСКА 1948

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки