Сензациите в пресата: Левски чака нов идната седмица

Кениец отсвири Славия, Виктор Генев подписа с Ботев (Пд)

Сензациите в пресата: Левски чака нов идната седмица

Сензациите в пресата днес, събота, четвърти февруари 2017 година:

„Меридиан Мач": „Сините” чакат нов през идната седмица

Има сериозна вероятност Левски да привлече нов футболист идната седмица, научи „Меридиан Мач".

В момента от „Герена" работят усилено по този въпрос, като най-близо до трансфер е офанзивен играч.

Макар в момента „сините" да имат сериозна конкуренция в предни позиции, в щаба се надяват да вземат още един нападател. Причината е очевидният стремеж на Елин Топузаков да играе с двама чисти нападатели.

В момента на тази позиция могат да действат само Адениджи, Сукуна и Аниете, който е с договор до лятото и може да не бъде продължен.

При всяко положение обаче ще се види как се развиват нещата и с каращия проби Принс Сейди и дали той показва качества, защото либериецът също би могъл да бъде опция. При всяко положение обаче на „Герена" се чакат още нови, като в момента и спортният директор Даниел Боримиров, и треньорът Елин Топузаков работят по това.

„Меридиан мач”: Виктор Генев подписа с Ботев (Пд)

Виктор Пенев се разбра с ръководството на Ботев (Пд) и подписа договор с клуба до края на сезона. Ако двете страни са доволни от съвместната си работа, контрактът може да бъде продължен. Генев не пътува за лагера на „жълто-черните" в Турция, тъй като те си тръгнаха вчера от южната ни съседка. Доскорошният футболист на Левски се е разбрал с треньора на Ботев Николай Киров да тренира индивидуално през уикенда. „Жълто-черните" футболисти ще получат два дни почивка след лагера в Турция, но защитникът трябва да наваксва, за да е в кондиция. Генев ще направи първа тренировка с „канарчетата" в понеделник. Очаква се той да запишен неофициален дебют в конт-ролата с Оборище (Панагюрище), която е предвидена за сряда в Коматево.

„Меридиан мач”: Кениец отсвири Славия
Чаканият кенийски нападател в Славия Исмавл Дунга почти сигурно няма да се присъедини към тима. Таранът бе обявен за ново попълнение още при първата тренировка преди около месец и трябваше да се присъедини към отбора на лагера в Турция. Повече от половината част от подготовката вече приключи, а Дунга го няма. При това положение „белите" ще трябва спешно да търсят попълнения в атака.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки