Борис Николов - Двубоите от 11-ия кръг на „Б” група трябваше да се играят в неделя

Старши треньорът на втородивизионния Пирин (Благоевград) Борис Николов заяви, че най-удачният вариант би бил двубоите от 11-ия кръг на двете „Б” групи да се играят в неделя

Борис Николов - Двубоите от 11-ия кръг на „Б” група трябваше да се играят в неделя

Старши треньорът на втородивизионния Пирин (Благоевград) Борис Николов заяви, че най-удачният вариант би бил двубоите от 11-ия кръг на двете „Б” групи да се играят в неделя Това мнение на опитният специалист е продиктувано от участието на отборите в сряда в турнира за Купата на България.

Въпреки това, той очаква в утрешното дерби на Югозапада на ниво „Б” група между Пирин (Гоце Делчев) и Пирин (Благоевград) да се превърне в истински празник за феновете на двата отбора. „Моментното състояние на двата отбора е добро. Ние сме лидери в групата, а отборът от Гоце Делчев няма загуба в последните пет кръга. Надявам се от всичко това да спечели футбола”, заяви на пресконференция наставникът, предаде репортер на радио ‘‘Фокус’’ - Пирин .

Треньорът на благоевградчани е запознат с агресивната тактика на неврокопчани в мачовете им у дома, но според него именно сега е моментът Пирин да покаже, че са най-добрият отбор и заслужено са водачи в таблицата. Най-важната работа за спортно-техническия щаб през седмицата е била възстановяването на футболистите и той се надява с усилията на неговите, колеги да са се справили с този проблем.

Напълно готов за мача в Гоце Делчев е голмайсторът на отбора и на Западната „Б” група Борис Кондев, който бе съхранен специално за дерби мача утре и не игра за Купата на България срещу Етър 1924 (Велико Търново). Двубоят за Пирин (Благоевград) утре ще пропуснат Димитър Парасков, Антон Тодоров и Иван Топузов. Наказани в отбора няма и останалите футболисти ще бъдат на разположение на своя треньор.

За мача утре ръководството на благоевградчани ще отпусне безплатни автобуси, които ще тръгват от 11.00 часа, пред хотел „Ален мак”.

Групата на Спартак Вн за Радомир

"Соколите" гостуват в събота

Спартак Вн намери заместник на контузен белгиец

Голмайсторът на втория тим е решението на проблема

Дани Моралес пое Беласица Петрич

Основната му цел е да помогне на отбора да не изпадне

Първо в NS: Моралес пое Беласица

Нанков се разминал с тима от Петрич

КОЛЕКТИВ! В Спартак Вн подкрепиха съотборник

Джейми Емпие пострада срещу Добруджа

Съдийските наряди във Втора лига

Димитър Димитров свири Монтана - Беласица

Оперират играч на Спартак (Варна)

Треньорът Росен Кирилов има и още един кадрови проблем

Беласица победи Струмска слава с 2:0 на „Цар Самуил“

Домакините от Петрич запазиха шансовете си за оцеляване в групата

Янтра бесни след съдийството срещу Литекс

Габровци пуснаха видео с дузпа, която беше отсъдена срещу тях и такава, каквато не са получили

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки