Пиоли обвини съдията за загубата: Имаше две дузпи за нас

Интер искаше две дузпи за намеси на Киелини и Манджукич срещу Икарди

Пиоли обвини съдията за загубата: Имаше две дузпи за нас

Треньорът на Интер Стефано Пиоли обвини съдията Никола Рицоли за загубата с 0:1 срещу шампиона Ювентус, който записа 28-ми пореден успех у дома.

Хуан Куадрадо отбеляза победния гол със снаряд извън наказателното поле след корнер, а Интер искаше дузпи за падания на Мауро Икарди при битки с Киелини и Манджукич.

„Ядосах се при гола, преди корнера, защото не заехме позициите, които трябваше и Куадрадо заплашваше да направи това от известно време. През първото полувреме имаше някои решения в наказателното поле, които ни ощетиха. Създадохме положенията, имаше две дузпи за нас през първото полувреме, а допълнителният съдия (на аутлинията) беше на 23 см”, оплака се Пиоли след мача пред Sky Sport Italia и Mediaset Premium.

Той обясни изпускането на нервите на играчите на Интер в края именно с тези недадени дузпи.

„Имаше напрежение след последния съдийски сигнал, така е, заради червения картон на Перишич, но и заради двете дузпи през първата част. Играхме наравно с Ювентус и създадохме положения, но спорните положения не бяха в наша полза. За това съжаляваме – че загубихме заради едно разсейване при гола и грешки, които не бяха наши. Това бяха важни моменти и бяха свирени само в едната посока”.

„Беше зрелищен мач с два отбора, които се бориха здраво и дадоха всичко. Не е лесно да вкараш срещу Ювентус и имаше ситуации, в които не взехме правилните решения. Уважихме Ювентус във всяка зона на терена. Преместих Д’Амброзио от единия на другия фланг, защото изглеждаше в най-добра форма да пази Куадрадо, а поставих Мурийо в зоната на Манджукич заради физическата му сила”.

След 9 поредни победи във всички турнири само за седмица Интер отпадна от Купата на Италия и загуби голямото дерби с Ювентус.

„За да станем наистина голям отбор, трябва да обръщаме внимание на всички малки детайли. Това представяне ни доказа, че сме добър отбор и сме на правилния път”, смята бившият наставник на Интер.

Анчелоти приветства решението на Шави

„Струва ми се правилно, той върши добра работа и познава добре Барселона“

Карагър съветва Ливърпул да помисли за Нунес

Вижте подробности

Рио Фърдинанд каза от какво зависи бъдещето на Тен Хаг

Вижте какво заяви легендата на Манчестър Юнайтед

Президентът на ПСЖ отново скочи срещу Суперлигата

"Попитах президента на Барселона кога ще се откажат от тази глупава идея"

Шави: За 3 минути се разбрахме да остана

Вижте какво заяви треньорът на Барселона

Пеп: Де Дзерби върши изключителна работа в Брайтън

"Те имаха доста проблеми и важни футболисти бяха продадени"

Потвърдено: Рангник с оферта от Байерн

Вижте какво разкри спортният директор на Австрийската футболна федерация

Капитанът на Ливърпул отписа титлата

Вижте какво каза Върджил ван Дайк

Критиките са част от ежедневието в Манчестър Юнайтед

Думи на Бруно Фернандеш

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки