Монтана се връща от новия сезон на стадион „Огоста”

"Смятам, че намерихме верните футболисти и дано успеем да изпълним поставената цел - оставане в Първа лига", каза Атанас Джамбазки

Монтана се връща от новия сезон на стадион „Огоста”

Монтана ще се завърне на своя клубен стадион „Огоста” от новия сезон. През пролетта и лятото там предстои да бъде извършен основен ремонт на официалния терен и да бъде решен окончателно проблемът с осветлението, съобщи "Червен картон". 

 

До тогава монтанци ще домакинстват отново на градския стадион в Ловеч, с изключение на отложената среща с Лудогорец (Разград). Мачът с шампиона е тази неделя, 12 февруари, от 15 часа на „Васил Левски” в столицата. 

 

„Това е голям проблем за нас, защото на практика ще бъдем гости във всяка среща. Това налага да променим и тактиката, ще играем на контраатака, нещо върху което работихме сериозно на лагера в Алания”, заяви старши треньорът на Монтана Атанас Джамбазки и разкри, че разкри, че е останал доволен от свършената работа по време на лагера в Турция. 

 

„Условията там бяха отлични, смятам че използвахме максимално добре тези две седмици. Имаме много нови футболисти, доволен съм от тях и от всички останали, които вложиха максимално старание по време на този лагер. В Алания отборът изигра пет контролни срещи, в които записа победа, два равенства и две загуби. Във всяка една от тези пет проверки показахме и добри неща, допуснахме и грешки, които ще се стремим да изчистим”, каза още Джамбазки. 

 

Наставникът на монтанци е категоричен, че новите футболисти са били приети много добре в отбора. 

 

"Отговорно заявявам, че в последните години в Монтана не е имало такъв страхотен колектив. Смятам, че намерихме верните футболисти и дано успеем да изпълним поставената цел, а тя е една - оставане в Първа лига". 

 

Монтана ще се раздели с няколко футболисти, с които президентът Румен Панайотов ще проведе разговори до края на седмицата. В момента се търси отбор, на който да бъде преотстъпен 19-годишият централен защитник Юлиян Чапаев. Заради контузия юношата на ЦСКА не замина с отбора на лагера в Алания. 

 

„Чапаев пропусна цялата подготовка на отбора и ще търсим варианти за него. Знаете, че взехме на лагера в Турция Саа, който се представи добре и ще се конкурира за титулярното място в центъра на отбраната с Михов и Бамба”, обясни треньорът на Монтана.

Етър съобщи имената на още звезди за юбилея

Вижте кои ще участват в празника по случай 100 години футбол във Велико Търново

България U15 с реми срещу Косово (ВИДЕО)

Две дузпи и 1:1 в контрола, играна в Прищина

Разкритие: БФС помага на Етър

Централата ще финансира поставянето на осветление на новия тренировъчен

Козирката на „Армията“ вече е в историята (ВИДЕО)

Вижте подробности

Левски обяви програмата си до дербито

Вижте какво съобщиха „сините“

Двама основни футболисти се връщат в строя на Локо (Сф)

Валентин Николов и Мики Орачев подновиха тренировки

Официално: Глобиха Пирин и Хебър с по 2 бона

Вижте всички решения на Дисципа

Крумовград с контрапозиция: До персоната с изявен статут...

"Недоумяваме каква е тази драма заради желанието ни да играем по-близо“

Митков в Левски до 2027 година

"Сините" се обвързаха с големия си талант

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки