Илия Миланов преговаря с тим от Западна Европа

Записалият 6 мача за България централен бранител Илия Миланов в момента е в чужбина и преговаря с клуб от Западна Европа

Илия Миланов преговаря с тим от Западна Европа
Записалият 6 мача за България централен бранител Илия Миланов в момента е в чужбина и преговаря с клуб от Западна Европа. „24 часа" разбра това от агента му Генади Вучков, с когото се свърза, за да разбере накъде ще поеме 24-годишният брат близнак на национала Георги Миланов (ЦСКА, Москва).
 
Илия е свободен агент от края на януари, когато се раздели по взаимно съгласие с „Берое". Той премина при старозагорци през миналото лято и записа 17 мача за тях.
 
След напускането му на „Берое" се появи информация, че Миланов може да се озове в пловдивския „Ботев". През последния уикенд друг клиент на Вучков - Виктор Генев, подписа с „жълто-черните" и явно това е причината и Илия да бъде свързан с „жълто-черните".
 
„Не е коректно, а и няма нищо за коментиране относно „Ботев". Мога само да кажа, че Илия Миланов в момента се намира в чужбина. Водим преговори с клуб от Западна Европа за негов трансфер там. Надявам се да стигнем до успешен край", заяви Вучков. 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки