Умората не е проблемът на Ливърпул, заключи Клоп

"Мога да обясня на какво се дължи представянето ни през първото полувреме на мача с Хъл Сити, но това обяснение ще си остане за мен"

Умората не е проблемът на Ливърпул, заключи Клоп

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отхвърли предположенията, че отборът му е уморен и призова привържениците да подкрепят момчетата му в утрешния мач на "Анфийлд" с Тотнъм. Мачът е своеобразно дерби, защото гостите от Лондон заемат втора позиция с 50 точки, с една пред третия Манчестър Сити. Ливърпул е на пето място с 46, след като серия от лоши резултати ги свали от подножието на върха.

Клоп обаче отказа да приеме, че отборът е обхванат от летаргия, въпреки единствената победа в последните 10 мача във всички турнири.

"Мога да обясня на какво се дължи представянето ни през първото полувреме на мача с Хъл Сити, но това обяснение ще си остане за мен. Имахме добър мач срещу Челси, така че се надявам да продължим представянето си и утре. Не става дума за физическо състояние на отбора. Срещу Хъл Сити направихме добро второ полувреме, така че нищо не ме притеснява от тази гледна точка", каза Юрген.

Халфът Адам Лалана и защитниците Деян Ловрен и Рагнар Клаван са под въпрос за мача и утре преди обяд ще се преценява в какво състояние са. Треньорът добави, че не дава ухо на слуховете как Симон Миньоле е загубил тотално мястото си на вратата за сметка на Лорис Кариус.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки