Книгата "Жозе Моуриньо: Твърде лично" на българския пазар през март

Без никакво съмнение Моуриньо една от най-харизматичните и противоречиви фигури в съвременния футбол

Книгата "Жозе Моуриньо: Твърде лично" на българския пазар през март

В началото на месец март на българския пазар излиза книгата "Жозе Моуриньо: Твърде лично" на издателска и продуцентска къща "Жануа 98".

Без никакво съмнение Моуриньо една от най-харизматичните и противоречиви фигури в съвременния футбол със запазено място във вестникарските заглавия всеки ден. Начело на някои от най-великите клубове в света – Порто, Челси, Интер, Реал, Манчестър Юнайтед, Жозе винаги е бил синоним на успеха. С толкова много спечелени трофеи той без съмнение има правото да се счита за един от най-великите в треньорската професия.

Дали обаче мениджърът Моуриньо е същият и в живота си извън стадиона и далеч от прожекторите и телевизионните камери? Отговорът дава авторът на „Жозе Моуриньо:  Твърде лично“ – спортният журналист Робърт Бийзли. Той е в непосредствена близост до Жозе от момента, в който португалецът се появи на английската футболна сцена през 2004 г. През годините Бийзли намира място в най-вътрешния кръг на Моуриньо. Нещо повече – Робърт е един от малцината, които Жозе искрено нарича и до днес свой приятел.

Това е твърде личната история на Жозе, разказана от Робърт Бийзли, без да бъде спестено нищо – колко близко е бил Моуриньо до това да поеме Англия и Тотнъм, скандалите му с Роман Абрамович, Рафа Бенитес и Арсен Венгер, защо семейството му винаги е на първо място преди футбола... Подгответе се да се запознаете с един Жозе, какъвто не сте предполагали, че съществува.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки