Емери: ПСЖ може да създаде проблеми на Барса

„Не се боим от каталунците”, отсече Кавани

Емери: ПСЖ може да създаде проблеми на Барса

Треньорът на Пари Сен Жермен Унай Емери е уверен, че тимът му притежава всичко необходимо, за да постигне добър резултат в първия мач от 1/8-финала на Шампионската лига срещу Барселона. Двубоят ще се играе във вторник вечер в Париж.

"Нашите футболисти не са по-лоши от тези на съперника, те пишат история. Ключът към успеха е в колективната игра. Това е важен момент за сезона, отборът ни е мотивиран. Вярвам в ПСЖ. Притежаваме всичко, за да създадем проблеми на Барселона. За мен това е безценен опит, от който искам да се възползвам", сподели Емери.

Нападателят на тима Единсон Кавани отбеляза, че няма да се обажда на своя приятел и партньор в националния отбор на Уругвай Луис Суарес преди мача.

"В мачовете с Барселона ще се види на какво е способен ПСЖ. Ние вече имаме голям опит дори и в това, което се отнася за малките детайли, а понякога заради тях изпускаш възможността да изпиташ радост. Осъзнаваме, че става въпрос за съперник, който по-рано два пъти ни е побеждавал. Това е приятно предизвикателство, на което искаме да се насладим. ПСЖ не се бои от Барселона. Относно Луис Суарес, няма да му звъня. Аз не се шегувам нито преди, нито по време на мача. В моя случай това е невъзможно", каза Кавани, цитиран от AS.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки