Голям интерес към Черно море – ЦСКА, стартира предварителна продажба на билети

„Моряците” започнаха подготовка за срещата с „червените”, БФС им благодари

Голям интерес към Черно море – ЦСКА, стартира предварителна продажба на билети

Футболистите на „Черно море“ стартираха подготовката си за предстоящия сблъсък с „ЦСКА-София“, пише официалният сайт на варненци. 

През уикенда „моряците“ изиграха последната си контрола преди подновяването на Първа лига и имаха ден почивка. Утре старши треньорът Георги Иванов ще проведе двуразови тренировки, като в заниманията ще се включат всички играчи. 

Двубоят с „армейците“ е в неделя от 12,30 часа на Градския стадион в Каварна.

Поради големия интерес към срещата ръководството на варненския клуб пуска предварителна продажба на билети. На 16 и 17-и февруари от 10 до 16 часа билети могат да се закупят в канцеларията на клуба на стадион „Тича“. 

На 19 февруари  още в 9 часа касите на стадиона в Каварна ще бъдат отворени. Ръководството на тима приканва феновете да си закупят предварително билети, тъй като местата в Каварна са ограничени.

Междувременно халфът на тима Александър Цветков получи повиквателна от старши треньора на националния тим Петър Хубчев за предстоящата учебна игра с младежкия представителен тим. 

Селекционерът на “А отбора повика общо 19 футболисти за учебната игра, която ще се проведе на 22-ри февруари, от 14 часа, на стадион “Васил Левски”. 

Българският футболен съюз отправя специална благодарност към варненския клуб за оказаното съдействие и разбиране, относно повиквателната.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки