Септември приключи с победа лагера в Турция

Играчите на Николай Митов победиха с 2:1 казахстанския Тараз

Септември приключи с победа лагера в Турция

Отборът на Септември София записа победа в последната си контролна среща, част от лагера на "септемврийци" в Анталия, Турция.

Играчите на Николай Митов победиха с 2:1 казахстанския Тараз, като показаха силна игра и заслужено се поздравиха с победата.

Митов заложи на състав: Петър Дебърлиев, Богомил Дяков - капитан, Георги Стоичков, Петър Генчев, Стоян Предев, Борис Галчев, Янко Ангелов, Янко Сандански, Даниел Пехливанов, Асен Чандъров и Костадин Аджов.

"Септемврийци" откриха резултата още в 11' минута когато Борис Галчев изпълни пряк свободен удар от границата на наказателното поле, удара му срещна стената и при добавката си Галчев не сбърка за 1:0.

В 12' минута Янко Сандански имаше възможност да отбележи второ попадение, но негов хубав удар от далечна дистанция бе отразен от стража на казахстанци в корнер.

Минути по-късно терена принудително напусна Костадин Аджов, а на негово място в игра се появи Радослав Василев.

В 19' минута именно Василев открадна топка от защитата на Тараз, стреля, но удара му премина над горната греда. В 29' минута Борис Галчев отново изпълни пряк свободен удар, като този път малшанса лиши полузащитника от втори гол, след като топката удари горният стълб на вратата.

В 34' минута резултата бе покачен на 2:0, след като Галчев комбинира с Ради Василев, който центрира прострелно и Янко Ангелов засече топката за второ попадение в мача. Минута по-късно Стоян Предев стреля силно посока противниковата врата, но стража на казахстанци успя да прати топката в корнер.

Първото полувреме не предостави никакви опасности пред Петър Дебърлиев, а "септемврийци" диктуваха изцяло темпото на двубоя. На почивката в игра се появиха Димитър Руйчев и Николай Цветков, като те замениха Стоян Предев и Даниел Пехливанов. Опасностите пред двете врати бяха малко, а битката бе главно в средата на терена.

В 75' минута дойде най-опасното положение за "септемврийци" , след като Николай Цветков стреля с воле, но вратаря на символичните гости успя да отрази хубавият му удар. В 76' минута играчите на Тараз върнаха едно попадение, след наглед безопасна ситуация и центриране в наказателното поле на Септември.

В 81' минута комбинация между Здравко Димитров, Николай Цветков и Иво Иванов, завърши с удар на последният, който мина на сантиметри от страничната греда.

През втората част в игра се появиха още Васил Добрев, Петър Тончев, Иван Тилев, Здравко Димитров, Иво Иванов и Мариян Димитров.

 
В сряда "септемврийци" се прибират в България, а в събота ще изиграят последната си проверка преди старта на Втора професионална лига.
Дани Моралес пое Беласица Петрич

Основната му цел е да помогне на отбора да не изпадне

Първо в NS: Моралес пое Беласица

Нанков се разминал с тима от Петрич

КОЛЕКТИВ! В Спартак Вн подкрепиха съотборник

Джейми Емпие пострада срещу Добруджа

Съдийските наряди във Втора лига

Димитър Димитров свири Монтана - Беласица

Оперират играч на Спартак (Варна)

Треньорът Росен Кирилов има и още един кадрови проблем

Беласица победи Струмска слава с 2:0 на „Цар Самуил“

Домакините от Петрич запазиха шансовете си за оцеляване в групата

Янтра бесни след съдийството срещу Литекс

Габровци пуснаха видео с дузпа, която беше отсъдена срещу тях и такава, каквато не са получили

Спортист запази шансове за спасение, Монтана пък за промоция в елита

И двата тима постигнаха победи в днешните си мачове от Втора лига

Септември (София) надви с лекота Марица и е все по-близо до класиране в елита

Столичани стигнаха до успех с 2:0 като гости

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки