Светльо Тодоров пред Novsport: Искам да играя в Англия, но съм готов и на промени

Искам да остана тук и да играя в Англия поне още няколко години, но ако не се получи ули ако условията не ме удовлетворяват, съм готов и на промени. Това заяви българският нападател на Чарлтън Светльо Тодоров, който даде специално интервю за Novsport.com, малко след загубата на неговия тим с 2:3 от Уотфорд.

Светльо Тодоров пред Novsport: Искам да играя в Англия, но съм готов и на промени

Искам да остана тук и да играя в Англия поне още няколко години, но ако не се получи ули ако условията не ме удовлетворяват, съм готов и на промени. Това заяви  българският нападател на Чарлтън Светльо Тодоров, който даде специално интервю за Novsport.com, малко след загубата на неговия тим с 2:3 от Уотфорд.

В него той разказва за положението си в отбора и амбициите на своя тим, споделя алтернативите, които стоят пред него след изтичането на договора му и изказва своето мнение за българското първенство и националния отбор на България.

„ Получи се добър мач за феновете. За съжаление паднахме. Играхме доста добре през първото полувреме и голяма част от второто полувреме, но след две груби грешки в защитата ни вкараха два гола. Второто полувреме имахме възможност както да отбележим, така и да изравним, но не се получи и в крайна сметка загубихме двубоя”, заяви българинът след мача. Той допълни, че положението на тима му става все по-тежко след всеки изминал кръг.

„ След идването на новия треньор нещата се промениха тотално. Това е четвъртия мач, който записах от тогава, въпреки, че отборът губи и се намира на последно място. Но това си е решение на треньора и аз не мога да направя нищо. Тренирам наравно с останалите, трудя се и очаквам своя шанс”, подчерта Светльо Тодоров, който добави, че има договор с Чарлтън до края на лятото и все още не е решил, къде ще продължи кариерата си.

Българинът сподели мнението си и за положението в националния отбор.

„Станимир Стоилов  вече постигна две победи и показа, че може да води националния отбор и че може да постига успехи, така че му желая успех. Дано да успеем да победим Ейре, защото това е единственият шанс да се класираме за световното в ЮАР”, завърши Стоилов.


Цялото интервю може да намерите ТУК!

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки