Локомотив (София) смачка Миньор, Камбуров се отчете с два гола

Локомотив (София) разгроми Миньор (Перник) с 5:1 в среща от 16-ия кръг на първенството в "А" група. Мачът бе много интересен, а любопитното е, че домакините отбелязаха четири от попаденията си в срещата с глава.

Локомотив (София) смачка Миньор, Камбуров се отчете с два гола

Локомотив (София) разгроми Миньор (Перник) с 5:1 в среща от 16-ия кръг на първенството в "А" група. Мачът бе много интересен, а любопитното е, че домакините отбелязаха четири от попаденията си в срещата с глава.

В 4-ата минута Балдовалиев проби хубаво отляво и центрира ниско по земята в малкия пеналт към Камбуров, но вратарят на гостите Иво Иванов изби топката в корнер. Малко по-късно отново Камбуров можеше да открие резултата, но ударът му от дъгата на наказателното поле мина над вратата.

В 14-ата минута Христо Господинов проби отдясно и центрира към Хазуров, той с глава продължи към Петров, който от 2 метра не можа да прати топката във вратата.

В 20-ата минута Зоран Балдовалиев проби отдясно, излъга Трифонов и центрира топката в наказателното поле. Топката „кацна” на главата на Димо Атанасов и той от непосредствена близост откри резултата.

В 27-ата минута Господинов центрира от фаул до аутлинията. След разбъркване в наказателното поле на Локомотив, Лерант овладя топката и стреля в ръцете на Галев. Малко по-късно Хазуров и Господинов можеше да вкарат гол във вратата на Локо (София)

В даденото от рефера продължение Христо Господинов изпълни по перфектен начин пряк свободен удар от около 30-ина метра. Топката влетя в долния ляв ъгъл на вратата пазена от Галев, а за стража на домакините не можа да реагира по най-добрия начин.

Второто полувреме започна с натиск на домакините, които бяха решени на всяка цена да стигнат до 3-те точки. След няколко добри положения пред вратата на Иванов, които бяха пропилени от Димо Атанасов, „железничарите” все пак вкараха втори гол.

В 62-ата минута Кристиян Добрев центрира в наказателното поле, където Мартин Камбуров изпревари стражът на гостите Иванов и с глава забоде топката във вратата. При попадението вратарят на „чуковете” получи комоцио и бе заменен от Шейтанов.

В заключителните минути на мача домакините отбелязаха още две попадения. Първо Мартин Камбуров засече с глава центриране от фаул и отбеляза второто си попадение в мача, а в даденото от рефера Антон Генов продължение Даниел Митев бе изведен зад отбраната на Миньор и хладнокръвно преодоля Шейтанов за крайното 5:1

Така след тази победа Локо (София) вече заема шестото място в класирането, а Миньор (Перник) остава на 12-ата позиция.
Лудогорец поздрави Кирил Домусчиев за рождения ден

"Най-доброто предстои", обещаха "орлите" на собственика си

Днес козирката на "Българска Армия" отива в историята

Събарянето на конструкцията ще започне в 10:00ч.

Матай: Червените картони бяха пресилени

Капитанът на ЦСКА смята, че Ботев Пловдив се радват предварително

Керкез: Голяма победа, на нашия стадион ще бъдем много силни

Треньорът на Ботев Пловдив остана много доволен от успеха над ЦСКА за Купата на България

Стамен Белчев притесни феновете: Каранга има неприятна контузия

"В четвъртък ще има яснота", заяви треньорът на ЦСКА

Стоичков: 100 години Етър, 100 години слава

Камата поздрави "болярите" за вековния юбилей

Локо (Пд) пусна билетите за ЦСКА 1948

Мачът е в неделя от 15:15 часа на "Лаута"

Стоичков и Бала отново на терена за 100 години Етър

"Ивайло" арена на големи празненства

БФС търси усилено футболисти с български корени

До момента сме открили над 20 състезатели, обясни Лъчо Димов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки