След късен гол на резерва, Интер мечтае за ШЛ

"Нерадзурите" все по-близо до най-комерсиалния турнир

След късен гол на резерва, Интер мечтае за ШЛ

Интер мечтае все повече за участие в Шампионска лига. Причина затова стана поредната победа на „нераздзурите”, този път в гостуването на Болоня. На стадион „Ренато Д’Ара” тимът от Милано се наложи с минималното 1:0. Голът на успеха падна в 81-ата минута, когато точен беше влезлият като резерва Габриел. С поредните си 3 точки, отборът заема на четвъртото място.


Интер натисна още от самото начало. В началните 5 минути момчетата на Стефано Пиоли имаха 63 процента притежание на топката. Постепенно този показател се поизравни. В 12-ата минута Перишич пусна чудесен пас към Родриго Паласио, който незнайно как не успя да отбележи от чиста позиция. До края на полувремето двата тима проведоха здрава битка в средата на терена, а голови положения липсваха.


В началото на втората част Едер можеше да се разпише от фаул, но стреля в аут. Мачът продължи в познатото русло, като играта основно се водеше в централната линия. Чисти голови положения пък продължаваше да няма чак до 81-ата минута. Тогава Данило д’Амброзио изведе чудесно резервата Габриел, за когото не бе проблем да отбележи за 0:1. В 4-ата минута на даденото продължение Василиос Торосидис имаше страхотна възможност да отбележи, но вратарят се справи със ситуация и предотврати попадение.
 

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="bg"><p lang="und" dir="ltr">📸📸📸 <a href="https://twitter.com/hashtag/BolognaInter?src=hash">#BolognaInter</a> <a href="https://t.co/NkCYwh8cSr">pic.twitter.com/NkCYwh8cSr</a></p>&mdash; F.C. Internazionale (@Inter) <a href="https://twitter.com/Inter/status/833286164379467777">19 февруари 2017 г.</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки