Мишо Вълчев: Още два такива мача и ще скъсат новия договор на Топчо

"Първият мач на Левски определено си беше катастрофа"

Мишо Вълчев: Още два такива мача и ще скъсат новия договор на Топчо

Легендарният нападател на Левски Михаил Вълчев коментира загубата на "сините" в Благоевград. Той определи представянето на "сините" като "катастрофа". 

 

"Първият мач на Левски определено си беше катастрофа. Може по принцип да минем с оправданието, че трябва време и винаги първия мач за сезона е труден, но при толкова слаба игра, няма как да го кажем. Левски наистина разочарова много, защото не си спомням откога не се е случвало да нямаме нито един удар във вратата. 

 

По принцип това 3-5-2 не е добра постройка за гостуване. Да вземем за пример Франсис Нар. Може да не е някакъв невероятен футболист, но е добро, прилично крило. Смятам, че при гостуване може да използва скоростта му. В случая той трябва да покрива едни 80 метра по терена и така Левски губи остротата си по фланговете. 3-5-2 е добра постройка, когато няма пространства и трябва да се справяш с много прибран съперник. 

 

Смятам, че Топузаков направи грешки в стартовия състав. Защо Сашо Александров бе ляв халф-бек, както и защо играе Аниете, след като се твърди, че не го харесват особено. Това не го разбирам по никакъв начин. Не е време за драми, но ако Левски изиграе още 2-3 подобни двубоя, може да скъсат новия договор на Топузаков. В България обещания за дълго бъдеще в клубовете не важат, ако няма победи и успехи", каза бившият голмайстор пред "Меридиан Мач".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки