Моуриньо: Челси вече е шампион и може да мисли за ФА Къп

„Аз трябва да се боря и за място в топ 4, така че имам много други неща, за които да мисля”

Моуриньо: Челси вече е шампион и може да мисли за ФА Къп

Мениджърът на "Манчестър Юнайтед" Жозе Моуриньо заяви, че не мисли за предстоящия сблъсък с бившия му клуб "Челси" в четвъртфиналите за Купата на Англия.

Двата отбора се паднаха един срещу в тегления в неделя жребий, след като "Юнайтед" елиминира "Блекбърн", а "Челси" се справи с "Уулвърхемптън".

„Нямам коментар на жребия, тъй като сега ни предстои мач със "Сент Етиен", след това е финалът за купата на Лигата, а после, надявам се, ще изиграем още един мач в Европа”, заяви португалецът пред сайта на "червените дяволи".

„Аз трябва да се боря и за място в топ 4, така че имам много други неща, за които да мисля. Вероятно в "Челси" вече мислят за мача с нас, тъй като те ще станат шампиони и няма за какво друго да играят, освен за Купата на Англия и тя е важна за тях”, добави мениджърът на "Юнайтед".

„До мача с "Челси" има цял месец, така че сега няма какво да говоря за него”, добави Моуриньо.

Запитан за двубоя с Блекбърн и включването в игра през втората част на Златан Ибрахимович и Пол Погба, мениджърът отговори:

„Наистина вярвам, че преиграване на "Олд Трафорд" щеше да бъде катастрофа. Щастлив съм от победата, защото ние я заслужавахме. "Блекбърн" заслужаваше мач на "Олд Трафорд", но мисля, че и за тях е по-добре, че няма втори двубой, тъй като ще могат да се фокусират върху оставащите им много тежки мачове в Чемпиъншип”, завърши Моуриньо.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки