Едо: Инфарктен двубой, спечелихме с доза късмет

"Аз знам само, че трябва да играем всеки мач за победа"

Едо: Инфарктен двубой, спечелихме с доза късмет

„Инфарктен двубой. Трябва да се радваме, че в последната минута направихме това, което не можахме през целия мач.”

Така Едуард Ераносян коментира минималния успех на Локо (Пд) над Верея, дошъл с гол на резерва в добавеното време на последния мач от XX кръг на Първа лига.

„Играхме срещу много добър отбор. Имахме 3-4 положения в мача, но нямахме и шанс пред гола, ударихме греда”, каза Едо, а после бе попитан дали е доволен от факта, че влезлият след почивката Парвиз Умарбаев реализира победното попадение.

„Разполагаме с 18-20 равностойни футболисти и никой не се чувства титуляр или резерва. Радващото е, че момчето влезе и показа какво може. Бе на точното място и с доза късмет успяхме да победим, което е радващото. Доволен съм от всички, въпреки малкото брак. Има още върху какво да работим, но постепенно ще го оправим.”

Какви са целите на Локо (Пд), който вече е четвърти в класирането?

„Аз знам само, че трябва да играем всеки мач за победа. Г-н Христо Крушарски е един от двамата колоритни президенти в българския футбол и без него щяхте да имате много по-малко работа, така че трябва да сте доволни.”

За договора на вратаря Ясин Ел Харуби, изтичащ в края на сезона:

„Той е наш футболист, има предложение за нов договор и ще видим как ще се развият нещата. Все пак обаче е с контракт за още 6 месеца и е нормално да го използваме.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки