Вратар на Локо (Пд) стартира проби в Дженоа

"Всички се надяваме, че Стефан ще се представи на добро ниво и ще защити българската вратарска школа", каза агентът на играча

Вратар на Локо (Пд) стартира проби в Дженоа

Вратарят от юношеската школа на Локомотив Пловдив Стефан Дафовски започна от днес, вторник, проби в италианския елитен клуб Дженоа.

Дафовски, който е роден през 2000-ата година, пристигна вчера в италианския град Генуа заедно с мениджъра си Антъни Раво и ще тренира до петък. Рано сутринта Дафовски беше привикан в медицинския център за пълни изследвания, а след обяд се включва в заниманията.  

Пробите ще бъдат само и единствено със старшата възраст на Дженоа (до 19 години) - момчета с две години по-големи от Стефан. За момчето това не е нещо ново, а и след като се прибере, ще се присъедини към мъжкия отбор на Локомотив Пловдив. Генуезците търсят вратар за тази своя формация и се надяват, че високият 195 сантиметра пловдивчанин ще бъде играчът, който им трябва.

"Искам да изкажа специални благодарности на Локомотив Пловдив и специално на члена на управата Росен Коруев, който помогна с бързото придвижване на документите по пътуването и за оторизацията от името на клуба. Всички се надяваме, че Стефан ще се представи на добро ниво и ще защити българската вратарска школа", добави още агентът на играча.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки