Лудогорец замина за Дания с вяра в обрата

Продължаването влиза в плановете ни, каза Дяков, а Владо Стоянов добави, че Копенхаген не е нещо повече от "орлите"

Лудогорец замина за Дания с вяра в обрата

Лудогорец замина за Дания с увереност, че може да направи обрат след загубата с 1:2 от Копенхаген в първия мач от 1/16-финалите на Лига Европа. Реваншът е в четвъртък от 22:05 на „Паркен” в датската столица.

„За нас е важно ние да не допуснем гол, а да вкараме, независимо кога – може през първо, може през второ полувреме. Ние трябва да вкараме гол”, каза треньорът Георги Дермендижев при заминаването от летището във Варна.

Играчите също вярват в крайния успех въпреки лошия резултат от първия мач.

„Ние сме готови, имаме сили и възможности. Продължаването също влиза в нашите планове. Дай Боже да вкараме голове и да се класираме, наистина ще е важно за нас. След като са ни победили, може би ни превъзхождат. Въпреки че за мен по-добрият отбор, и след първия мач продължавам да го твърдя, е Лудогорец.”, сподели капитанът Светослав Дяков.

„Аз мисля, че не са нищо повече от нас. Въпросът е вече да покажем това, което можем и да оползотворим шансовете си”, оптимист е и вратарят Владислав Стоянов.

„Ние сме пределно мотивирани. Знаем, че ще бъде трудно, но няма какв да губим. Отиваме да победим и да продължим напред”, добави голмайсторът Клаудиу Кешеру.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки