Левски пусна билетите за мача с Локо (ГО)

От клуба припомнят, че за тези, които присъстваха на представянето на отборите по футбол, баскетбол, волейбол и футзал, входът е свободен

Левски пусна билетите за мача с Локо (ГО)

ПФК Левски стартира продажбата на билети за предстоящия домакински мач от ХXI кръг на българския шампионат срещу Локомотив Г.О. на стадион „Vivacom Арена Георги Аспарухов”, съобщиха от клуба.

 

Желаещите могат да си закупят билет от намиращите се в техния град каси на Ticketpro и от бензиностанции OMV.

 

Пропуските за мача са налични също в магазина на Левски на Сектор „А“ и магазина на НКП на Левски на бул. "Тодор Александров" 23.

 

По предписание на Общинска комисия и поради неотговаряне на изискванията в Сектор „В“ ще бъдат затворени блокове 17 и 18 от 1-ви до 18-ти ред.

 

От клуба припомнят на всички привърженици, които присъстваха на представянето на отборите по футбол, баскетбол, волейбол и футзал, че ще имат възможност да посетят безплатно срещата на "сините".

 

Феновете ще могат да вземат своите безплатни билети на касите преди двубоя срещу предоставяне на билет за събитието от 19.02.2017г. в зала "Универсиада". Билетите ще важат за секторите "Б" и "В".

 

Цени на пропуските за срещата с Локомотив Г.О.:

 

Сектор Б – 7 лв.

 

Сектор В - 10 лв.

 

Сектор А – 15 лв. (Блок 5 и 6), 18 лв. (Блок 3 и 4), 20 лв. (Блок 1, 2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 70 лв. (VIP - достъп до ВИП салона с кетъринг).

 

На стадион „Vivacom Арена Георги Аспарухов“ са монтирани турникети на входовете и всеки привърженик трябва да спазва стриктно написания на своя билет вход към сектора. През входове различни от описаните на пропуските няма да може да се влиза на стадиона.

 

Гостите ще могат да си закупят билет от каса пред сектор "Г". Цената на талоните е 7 лв.

 

Левски и Локомотив Г.О. се изправят един срещу друг на 25.02 от 17:30 часа.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки