Владо Стоянов: Ще помня мача с Арсенал, не всеки ден ти вкарват 6 гола

"Изпуснахме питомното и трябваше сега да гоним дивото", заяви вратарят на Лудогорец

Владо Стоянов: Ще помня мача с Арсенал, не всеки ден ти вкарват 6 гола

Лудогорец отпадна от турнира Лига Европа. "Орлите" не успяха да преодолеят Копенхаген, след загубата с 1:2 у дома и нулевото равенство на "Паркен".

 

"Какво не ни достигна? Два гола разлика. Играхме доста добре. Все пак Копенхаген нямат от 40 мача загуба у дома и знаехме, че ще ни е трудно. Опитахме се и определено нещата се получаваха доста по-добре, отколкото в София. Яд ме е за първия мач. Там изпуснахме питомното и трябваше сега да гоним дивото. За нещастие не успяхме. Но мисля, че трябва да сме с високо вдигнати глави, тъй като направихмесилен двубой срещу доста корав противник. Няма за какво да съжаляваме и от какво да се срамуваме", коментира вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов.

 

"Доста силен за нас сезон в Европа, въпреки че доста хора се опитват да омаловажат труда ни. Адмирации към всички мои колеги. Ние сами си постигнахме това, с помощта на ръководтвото и треньорския щаб. Ние си знаем през какво сме минали. Мачът, който аз ще помня е загубата с 0:6 от Арсенал. Както се казва, не ти вкарват всеки ден 6 гола. Аз лично ще помня този двубой. Но имаше доста паметни - на "Парк де Пренс", със Звезда реваншът беше с голям заряд", направи обобщение на сезона националният страж.

 

"Надявам се да вдигнем още нивото си. Когато играеш такива двубои, нормално е това да стане. Аз затова искам да имаме и по-силно първенство. Нека да има още 3-4 отбора като Лудогорец в България. Предполагам, че сега във вътрешното първенство ще свалим малко нивото. Но това е нормално, когато знаеш, че повечето мачове може да ги спечелиш със 60-70 процента от възможностите си. Но после пак ще направим добра подготовка, за да може да атакуваме отново Шампионска лига. На нас целта си ни е да стигнем до златен дубъл. Мисля, че сме най-силният отбор, без да подценявам останалите", завърши Стоянов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки