ЦСКА няма загуба в Стара Загора от 1990 г. насам (ВИДЕО)

„Червените” ще търсят победа №25 като гости на Берое

ЦСКА няма загуба в Стара Загора от 1990 г. насам (ВИДЕО)

Берое и ЦСКА ще играят в събота (25 февруари) от 15:00 часа своя мач под номер 99 в елита на България, пише официалният сайт на клуба от "Българска армия".

В досегашните 98 срещи ЦСКА има 66 победи, а 22 мача са завършили без победител. Старозагорският тим пък е ликувал общо 10 пъти в историята на противоборството. От играните мачове на ст."Берое" ЦСКА има 24 победи, докато зелените са ликували 9 пъти. 16 мача са завършили без победител.

Последната загуба на ЦСКА в Стара Загора за първенство датира от 18 август 1990-а година, когато армейците отстъпват с 0:1. През есента на  ст."Българска армия" червените бяха повече от убедителни и се наложиха с 4:0 след голове на Симао, Кулма, Виана и Педро.

ЦСКА също така е в серия от пет срещи без допуснат гол срещу утрешния съперник, като в тази поредица се включват и двата полуфинала за Купата на България през пролетта на 2016-а година. За последно армейците са допускали гол от Берое на 7 март 2015.

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев ще може да разчита на всички нови попълнения. През седмицата Кевин Меркадо и Фернандо Каранга получиха картотеки и вече са на разположение на старши треньора.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки