Левски улесни придружителите на деца

По предписание на Общинска комисия част от Сектор „В“ ще остане затворен

Левски улесни придружителите на деца

Уважаеми привържениците, за улеснение на тези от вас, които днес ще са в ролята на придружители и ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането на стадион "Vivacom Арена Георги Аспарухов", пише официалният сайт на Левски.

Може да изтеглите и попълните документа от ТУК!

Припомняме, че продажбата на билети ще продължи до края на първото полувреме на срещата (около 18:15 часа).

Желаещите могат да си закупят билет от намиращите се в техния град каси на Ticketpro и от бензиностанции OMV.

Пропуските за мача са налични също в магазина на ПФК ЛЕВСКИ на Сектор „А“ на стадион „Vivacom Арена Георги Аспарухов“ и магазина на НКП на ЛЕВСКИ на бул. "Тодор Александров" 23.

Обръщаме внимание на феновете, че по предписание на Общинска комисия и поради неотговаряне на изискванията в Сектор „В“ ще бъдат затворени блокове 17 и 18 от 1-ви до 18-ти ред.

Припомняме на всички привърженици, които присъстваха на представянето на баскетболния, волейболния, футзал и футболния отбори на ЛЕВСКИ, че ще имат възможност да посетят безплатно срещата на "сините" от предстоящия XXI-ви кръг.

Феновете ще могат да вземат своите безплатни билети на касите преди двубоя срещу предоставяне на билет за събитието от 19.02.2017г. в зала "Универсиада". Билетите ще важат за секторите "Б" и "В".

Цени на пропуските за срещата с Локомотив Г.О.:

Сектор Б – 7 лв.

Сектор В - 10 лв.
Сектор А – 15 лв. (Блок 5 и 6), 18 лв. (Блок 3 и 4), 20 лв. (Блок 1, 2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 70 лв. (VIP - достъп до ВИП салона с кетъринг).

Обръщаме Ви внимание, че на стадион „Vivacom Арена Георги Аспарухов“ са монтирани турникети на входовете и всеки привърженик трябва да спазва стриктно написания на своя билет вход към сектора. През входове различни от описаните на пропуските няма да може да се влиза на стадиона!

Гостите ще могат да си закупят билет от каса пред сектор "Г". Цената на талоните е 7 лв.

ЛЕВСКИ и Локомотив Г.О. се изправят един срещу друг на 25.02 от 17:30 часа.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки