След отпадането от Европа: Лудогорец излиза за разгром

Дерменджиев и Томаш гласят сериозни промени в съставите си

След отпадането от Европа: Лудогорец излиза за разгром

Лудогорец излиза за трета поредна победа от началото на пролетния дял. Разградчани приемат Верея Стара Загора от 17:30 часа.

След чистите успехи над Монтана (4:0) и Славия (2:0) сега орлите са амбицирани за нови три точки, които да подплатят с разгром. През есента Лудогорец разби Верея в Стара Загора с 5:1.

През седмицата разградчани отпаднаха от Лига Европа, след като преклониха глава пред Копенхаген на 1/16-финалите, и сега са амбицирани за убедителен успех. За целта орлите ще търсят ранен гол и решаване на срещата още до почивката.

Старши треньорът Георги Дерменджиев е предвидил няколко промени по състава. Почти сигурно на вратата като титуляр ще започне Ренен вместо Владислав Стоянов. Това ще е и официален дебют за бразилеца под рамката.

Рокади ще има и в отбрана. Възможно е да бъде дадена почивка на Козмин Моци, а двойката централни защитници да е Паломино и Пластун. Сисиньо най-вероятно ще започне на десния бек вместо Йордан Минев.

В средата на терена шанс за изява отново ще получи Кампаняро, който ще действа до капитана Светослав Дяков. Атаката отново ще бъде водена от Клаудиу Кешеру. На лявото крило ще е Вандерсон.

Кишада, както и срещу Славия, ще действа зад румънеца, а на пейката заедно с Марселиньо ще остане и Джонатан Кафу. Бразилецът разочарова тотално през пролетта и вместо него на десния фланг ще е Мисиджан. Всички тези промени са планирани с цел освежаване на състава и максимално ротиране на играчите.

Старши треньорът Георги Дерменджиев изключи тимът му да подцени съперника, който в миналия кръг загуби от Локомотив Пловдив с гол в края.

Орлите пък не познават вкуса на поражението в Първа лига от 13 август миналата година, когато паднаха при визитата си на Левски. При последното си домакинство обаче разградчани загубиха две точки, след като завършиха 1:1 с Черно море.

Наставникът на Верея Александър Томаш също ще направи някои промени по състава за днешната визита, спрямо загубата у дома от Локомотив Пловдив на старта. Валери Домовчийски, който бе резерва срещу черно-белите, днес най-вероятно ще води атаката на новака. Зад него ще действа опитният Георги Андонов. По лявото крило ще е Илиян Йорданов, а Педро Еужени - по дясното.

Последното ново попълнение - десният бек Самуел Инкоом, почти сигурно ще започне сред 11-те. Той ще заеме мястото на Здравко Илиев. Сериозната визитка, която ганаецът притежава, е накарала Томаш да го хвърли в боя само дни, след като дойде в България.

В средата на терена играта ще връзват Георги Ангелов и Елиаш да Силва. На вратата най-вероятно ще започне Пламен Колев. Причината е, че от понеделник Иван Караджов преминава с беларуския Шахтьор Солигорск. Колев стартира в началото на сезона, след което бе привлечен бившият страж на ЦСКА.

Мачът Лудогорец – Верея започва в 17:30 часа и ще бъде излъчван пряко по Диема спорт 2, а по традиция Novsport.com ще го проследи на живо посредством чат-коментар на всички интересни моменти. 

НКП обяви, че ще има шествие преди дербито с ЦСКА

Двубоят на "Васил Левски" е от 16:15ч. в събота

БПФЛ благодари на депутатите за визите на чужденците

С промените се слага край на бавната процедура по издаване на работни визи на футболисти извън ЕС

Звездите на България и Етър сътвориха шоу с 8 гола на "Ивайло"

Сборният отбор на Краси Балъков отстъпи пред водените от Стоичков легенди

Димитър Шалъфов: Стадион "Георги Аспарухов" не може да бъде отдаден на концесия

Вижте какво разясни председателят на СОС

Гонзо против дерби без публика: Трябва да решим проблема с футболното хулиганство

Президенът на БФС предупреди, че ако казусът не бъде решен, полицията ще затвори секторите

Балъков: Етър е майката и бащата на моята кариера

Легендата на българския футбол се надява мача в чест на 100-годишнината на "болярите" да стане празник на града

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки