Сензациите в пресата: Прилична подкрепа за Левски и 4000 по трибуните

Полиция спасила Дунав в Пловдив; Левскарите се отърваха без освирквания; ЦСКА загуби Бумал и още…

Сензациите в пресата: Прилична подкрепа за Левски и 4000 по трибуните

Сензациите в пресата днес, неделя, 26 февруари 2017 година:

„Меридиан мач”: Въпреки дъжда, прилична подкрепа за Левски

Левски получи прилична подкрепа за вчерашния мач с Локо (ГО). След драмите на „Герена" около връщането на акциите от Спас Русев и призивите за запълване на стадиона, реално се очакваха доста повече привърженици по трибуните. И все пак, около 4000 дойдоха, което е повече от последните мачове от есента, взети заедно. Очакваното завръщане на „Саут Ди-вижън" в Сектор А се осъществи, като стотина фенове от фракцията заеха своите места. Сектор Б пък бе сравнително добре запълнен, като освен подкрепа за отбора, феновете вдигнаха плакати и срещу смяната на името на стадиона. Първият исторически мач на „VIVACOM aрена Георги Аспарухов" бе гледан и от доста бивши футболисти на тима в Сектор А. Във „В" сектор пък места бяха заели Христо Йовов, както и националният селекционер Петър Хубчев.

„24 часа”: Полиция спасила Дунав в Пловдив

Полицейски ескорт до магистралата е спасил играчите на „Дунав" след победата с 2:0 над „Ботев" в петък. Униформените успели да се справят с няколко засади по пътя на гостите. Героят за „Дунав" Биксент Карагерен посвети головете си на феновете на „Локо" (Пд) и треньора Едуард Ераносян, който го освободи. Ераносян изгледа двубоя от трибуните в Коматево. „Дунав се затвърди в челната шестица на първенството след победата и загубата на „Берое" от ЦСКА в събота.

„Меридиан мач”: Левскарите се отърваха без освирквания
футболистите на Левски и треньорското  ръководство на отбора се отърваха без освирквания от агитката, въпреки че не успяха да победят Локомотив (ГО) на „Герена". След срещата феновете освиркаха съдийската бригада, която допусна куп грешки, и противниковите футболисти. Играчите на Елин Топузаков отидоха пред Сектор Б, от който ехтеше „Сърце, душа за Левски София".

Междувременно контузия в мача получи младата надежда на „сините" Божидар Краев. Той пострада в наказателното поле на Локо (ГО), след като играч на гостите му направи класическо подлагане, за което съдията можеше да отсъди и дузпа. Реферът обаче премълча, а Краев беше сменен принудително.

„24 часа”: ЦСКА загуби Бумал за Ботев (Пд)
ЦСКА надигра тотално „Берое" в Стара Загора, но спечели само с 1:0 с гол на Руй Педро в 87-ата мин. Лошата новина е, че пореден титуляр получи контузия. Петрус Бумал бе откаран в болница с комоцио, след като получи лакът от Жуниор Мапуку, при което нападателят на домакините дори не получи картон за изявата си. Със сигурност Бумал пропуска домакинството с „Ботев" в междинния кръг. ЦСКА загуби първо Станислав Манолев по време на лагера си в Испания, а след това и Кирил Десподов получи болки в адуктора по време на тренировъчната игра на националите с младежите.
Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки