Диана Иванова: Спас Русев не се е отказал от Левски. Вярвам, че ще се върне

Говоря постоянно с господин Русев и мога да уверя всички, че не е престанал да се вълнува нито за миг от клуба

Диана Иванова: Спас Русев не се е отказал от Левски. Вярвам, че ще се върне

Изпълнителният директор на Левски Диана Иванова заяви, че Спас Русев все още не се е отказал от ролята си в клуба, а тя лично се надява той да преосмисли решението си да напусне "сините" и да предостави мажоритарния пакет акции на феновете. 

"Вярвам, че привържениците на "Левски", футболистите и цялото ръководство доказаха на Спас Русев, че ние сме един голям клуб. Мисля, че той не е загубил вярата си в нас и също се опитва да обедини всички около "Левски". Ако повярваме и ние в това, ще стане. Искрено вярвам, че той скоро ще се върне. Това е едно голямо бъдеще за "Левски". Говоря постоянно с господин Русев и мога да уверя всички, че не е престанал да се вълнува нито за миг от клуба", беше категорична Иванова пред Би Ти Ви. 
 
"Решението относно акциите, които господин Русев и Боримиров притежават, е лично на собственика. В това не мога да се мешам и не е моя работа. Смятам, че господин Русев не се е отказал нито за момент от "Левски". Той търси подкрепата на хората, които наистина обичат отбора и вярвам, че е разбрал, че най-обединяващата кауза е "Левски". Хората, които наистина подкрепят отбора, не са го изоставили. Ако привържениците, футболистите и собствениците на клуба имат ясна идея какво и как да правят и хората повярват в това, лека-полека съмненията, които посяха всички "големи левскари" и които постоянно се тиражират в медиите изчезнат,  хората ще повярват отново и ще се върнат", добави тя.

"След като постоянно бяхме заливани с въпроси и обвинения, че в клуба стават най-различни нередни неща, най-правилната постъпка, за да можем да оневиним клуба "Левски", който се опитва в наше лице да работи правилно и по един нов модел, единственият начин да покажем на хората е да отворим вратите и се види всичко. Мисля, че се опитахме поне да покажем това", коментира тя изнесените на официалния сайт на тима финансови отчети на отбора.
Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки