Томаш: Верея показа, че е трамплин, че се развива

„Не искам да коментирам неща, които не зависят от мен”, коментира той отменения гол

Томаш: Верея показа, че е трамплин, че се развива

Старши треньорът на Верея Александър Томаш каза след загубата от Лудогорец с 0:4, че неговият отбор е рухнал психологически след първия гол на разградчани.

 

„Психологически след първия гол рухнахме. Лудогорец е отбор, който като има пространства, е много опасен. Това говорихме, че трябва да сме компактни, ако искаме да вземем нещо. Малко се отворихме и бяхме наказани”, каза той.

 

„Не искам да коментирам (засада при отменения гол), искам да говоря за нещата, върху които имаме много да работим. През първото полувреме бяхме добре, Лудогорец ни подцени в известна степен. Трябваше още десет минути да издържим, но получихме рано и рухнахме. Те разполага с футболисти, които работят бързо на скорост”, добави наставникът на Верея.

 

„Неща които не зависят от мен, няма как да ги променя. Най-лесно е да почна да се оправдавам. Търся си грешките, причините и се надявам да ги поправя”, каза още по темата за отменения гол.

 

„Ако трябва да бъда искрен и честен, изиграхме силно първо полувреме. Сега трябва да работя психологически с отбора си, защото имаме два важни мача вкъщи”.

 

„Много губим (след продажбата на Иван Караджов). Верея показва, че е трамплин, показва, че се развива. Има отбори с история, които не могат да намерят себе си с десетилетие. Не трябва да изпреварваме стъпките. Имаме запитване към двама футболисти от чужбина. В край на сметка трябва да има баланс. Когато идват във Верея, аз им казвам да си оставят сърцата на терена и след това да гледат навън. Тези момчета в момента работят за бъдещето си”, каза още Томаш.

 

„Важно е да държим огъня в първия отбор, да постигнем нещо, което ще бъде много трудно. Ако мъжкия отбор на Верея изпревари развитието на клуба, ще съм радостен, но едва ли ще се случи. На терена ще играят тези, които заслужават. Няма по заслуги”, допълни Александър Томаш.

ОФИЦИАЛНО: Обявиха програмата на осминафиналите за Купата и следващите кръгове в елита

Вижте и кога ще са мачовете от предстоящите 4 кръга във Втора лига

ТЕСЛА ЗА ФЕНОВЕТЕ: Пускат само 30 процента от капацитета на стадионите!

Решението е на служебния министър на Румен Радев

КУПА НА БЪЛГАРИЯ: ЦСКА стартира защитата на трофея в Бистрица или Пазарджик

Левски срещу Марек или Черноломец, Лудогорец може да гостува в Доброславци

ОФИЦИАЛНО: Обявиха кога ще теглят жребия за новия сезон

Клубовете ще получат информация за нововъведенията в Електронното първенство и наложената от ФИФА трансферна система

Спортът по телевизията днес

Вижте днешната програма

Спортът по телевизията днес

Вижте днешната програма

Спортът по телевизията днес

Вижте днешната програма

Спортът по телевизията днес

Вижте днешната програма

Спортът по телевизията днес

Вижте днешната програма

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки