БФС извади страничния съдия на Лудогорец - Верея от нарядите за елита

Ивайло Атанасов отмени гол на Верея с шокираща засада при 0:0 в Разград

БФС извади страничния съдия на Лудогорец - Верея от нарядите за елита

Българският футболен съюз наказа асистент-съдията Ивайло Атанасов до края на сезона в Първа лига след засадата, с която той не зачете гол на Верея при 0:0 в Разград срещу шампиона Лудогорец.

Лудогорец победи с 4:0 с четири гола след почивката, но в 40-ата минута Домовчийски изведе Керкар зад защитата и макар той да изскочи с метри от дълбочина, Атанасов развя флага, защото Педро Еуженио и Георги Андонов бяха зад защитата.

Днес Съдийската комисия към БФС съобщи, че страничният съдия е изваден от нарядите в елита до края на сезона.

На извънредно заседание на СК на БФС проведено на 27.02.2017г. след като разгледа и анализира представянето на съдийския екип на срещата от 21 кръг на Първа професионална лига  - ПФК"Лудогорец 1945 АД"- ФК"Верея"Стара Загора играна на 26.02.2017г.  взе следното решение:

За допусната непрофесионална груба грешка по Правило 11 - засада, недопустима и неприемлива за нивото на асистент съдия от ранглистата на професионалния футбол, спира съдийските права за срещи от Първа професионална лига до края на футболното първенство 2016/2017г. на асистент съдията Ивайло Пламенов Атанасов.
", обявиха от БФС

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки