Сензациите в пресата: Бербатов води Бекъм в София за мегашоу

Идват още Рууни, Скоулс и Видич, наказват Гонзо за пет мача, Манолев недоволства, Спас Русев в Барселона

Сензациите в пресата: Бербатов води Бекъм в София за мегашоу

Сензациите в родната спортна преса на 28 февруари, вторник, 2017 година:

Меридиан мач: Бербатов води Бекъм за мегашоу в София

Фондациите на Димитър Бербатов и Луиш Фиго стягат грандиозен мач с мегазвезди в Со­фия на 14-и юни. Срещата ще бъде благотворителна, като приходите ще отидат за кау­зите на фондации­те на двамата фут­болисти, които по­магат на деца в нужда и на млади таланти от всички области на спорта, науките и изкуството, фиго е гарантирал, че в неговия ALL STARS ще бъде една от най-популярните и раз­познаваеми фут­болни фигури -Дейвид Бекъм.

Съгласие да се присъединят към тима на Бербатов са  дали  трима бивши капитани на Манчестър Юнайтед. Става дума за Уейн Рууни, Пол Скоулс и Неманя Видич.

Билетите за мача ще са на цени от 30 до 100 лева.

Меридиан мач: Манолев недоволен, иска да играе

Една от звездите на ЦСКА-София - Станислав Манолев, иска титулярно място в състава на Стамен Белчев. Той се върна на терена в мача на дубъла срещу Несе­бър, като записа 30 минути. След двубоя бившият национал коментира, че е на­пълно готов и чака Стамен Белчев да реши кога да го пус­не. По думите му си пролича, че той не е доволен от настоя­щия си статут.

През есента Мано­лев беше твърд титу­ляр, но по време на контролата с Рубин Казан от зимната подготовка контузи много лошо ръката си, заради което не бе на разположение на Белчев повече от три седмици. Липса­та на бившия играч на ПСВ Айндховен бе използвана от Александър Дюлгеров, който изглежда фаворит за десен бек за двубоя с Левски на 4 март.

За днешния дву­бой с Ботев Стамен Белчев възнамеря­ва да направи две промени. Едната е свързана с Густаво Кулма. Неговият трансфер в колум­бийския Милионариос пропадна през януари и тази разв­ръзка никак не се хареса на крилото. Очаква се на негово­то място да излезе Кирил Десподов. Ар­сенио пък виси с картони и ако бъде декориран срещу „канарчетата" ще пропусне срещата с Левски. Заради това той може да бъде сменен от някой из­между Кубемба или Меркадо.

Меридиан мач: Наказват Гонзо с 5 мача за саморазправа

Треньорът на Черно море Георги Иванов ще отнесе пет мача наказание за саморазправа с четвъртия съдия Борислав Колев при загубата с 1:2 от Славия. Гонзо се развилня на тъчлинията и при опита на арбитъра да го успокои,  треньорът го хвана за гушата. Потърпевшият и главният съдия Никола Попов. са описали точно случи­лото се в докла­да.

Вчера Дисциплинарната комисия на БФС спря временно правата на Георги Ива­нов до следващото си заседание. Ако бъде изпълнена наредбата и Гонзо отнесе пет сре­щи, това означава, че той няма да води тима срещу Левски.

Тема спорт: Спас Русев се спаси от шумотевицата в Барселона

Спас Русев реши да се от­късне от проблемите около Левски в Барселона. Бизнес­менът публикува в профила си в една от социалните мрежи изглед от хотелската си стая в испанския град.

През из­миналата седмица Русев зая­ви, че се оттегля от Левски и остави акциите си в офиса на ”Герена". След това той посочи, че ще предаде дяло­вете си в ръцете на хора, ко­ито имат визия за бъдеще­то на клуба и са получили одобрението на организираните сини фенове. Изпълнителният директор на Лев­ски Диана Иванова обаче обя­ви, че Спас Русев може и да размисли и да не напуска клу­ба.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки