Дерменджиев: Като не вкараш, ще ти вкарат

За нас това е шести мач подред, чувства се лека умора, преходът към родната действителност трябва да стане много бързо, изтъкна треньорът на Лудогорец

Дерменджиев: Като не вкараш, ще ти вкарат
Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев философски прие равенството 1:1 с Нефтохимик в Бургас в двубоя от 22-ия кръг на Първа лига. Наставникът сподели своите мисли пред „Диема Спорт 2”. 
 
„Трябваше да вкараме гол повече. Това е. Един мач, който знаехме, че ще бъде такъв, за нас е 6-ти подред (от началото на пролетния дял – бел.ред.). Наясно бяхме с обстановката и отбора. Имаше ситуации, но има един шаблон – това е футболът. Като не вкараш, ще ти вкарат. Ние вкарахме един добър гол, но съвсем в края от статична ситуация се получи гол и 1:1.” 
 
„Дали е справедлив резултатът? За мен не е, защото имахме ситуации, които трябваше да отбележим. Нефтохимик нямаха някакви ситуации, в които да сме застрашени. Но 90 минути се играе, може да влезе в първата минута, може и в последната.” 
 
„Чувства се лека умора. Имаха желание. Един добър мач за отбора, но в крайна сметка резултатът е такъв.” 
 
„Каква е причината Кафу да не е в групата? Няма причини, има лични проблеми.” 
 
„Нека да дойде мача с Пирин, ще говорим тогава, сега искаме психологически да мине време, да се успокоят футболистите, имаме 4 дни точно и ще мислим мача с Пирин.” 
 
„Мачовете, в които ние играем, отборът е подготвен за Лига Европа и след това, когато си играл международни мачове 6 месеца на такова високо ниво, естествено, че ще има колебания, когато се върнеш в действителността тук. Преходът трябва да стане много бързо.” 
 
„Костадин Илиев е перспективно момче, ще го наблюдаваме, ако покаже необходимата класа, ще го вземем”, каза Дерменджиев. 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки