Бандаловски минава транзит през Верея, после иска при Божинов

Реших да дойда във Верея, защото е по-спокойно и се работи професионално, казва Бандата

Бандаловски минава транзит през Верея, после иска при Божинов

Новото попълнение на Верея Иван Бандаловски обяви, че няма да играе дълго в Стара Загора още преди да е записал и един мач за отбора.

„Президентът ми е добър приятел, имах доста оферти от българското първенство, но реших да дойда тук, защото е по-спокойно, работи се професионално. Реших да помогна на отбора и на себе си, за да мога да отида някъде през лятото. Болтън имаха финансови проблеми, имаха трансферно ембарго и не им разрешиха да ме картотекират. Реших, че е по-добре да играя, отколкото да стоя вкъщи. Да, до края на мачовете (бел. ред. този сезон) е моят договор,. Така съм се разбрал с президента. Надявам се да стигнем колкото може по-напред за Купата и по-предно класиране в първенството.  Всеки ден говорим с Божинов. Много съм щастлив за него и мисля, че той ще успее, защото е много добър човек и футболист. Желая му успех, надявам се и аз скоро да съм при него”, каза Бандаловски пред Диема спорт на полувремето на мача Верея – Славия.

Бандата благодари на Румен Чандъров, който му позволи да поддържа физическа форма със Септември (Сф) и похвали Венци Стефанов за налагането на млади играчи.

„Тренирах със Септември (Сф), те са лидер във втора дивизия. Искам да благодаря на г-н Чандърпов. После бях в Болтън, играх дори приятелски мач с тях. Надявам се още в неделя с Черно море да мога да играя. Оферти имаше доста, но моите претенции са други. Стигна се до три големи клуба, с които преговарях. Единият беше Динамо (Киев) в края на октомври. В Партизан бях добре заплатен, но исках да играя в по-голям отбор от него. Сега два месеца се надявам да помогна. Имаше няколко българки отбора, които ме потърсиха. Прецених, че най-добрият вариант за мен е Верея. Един добър проект. Мисля, че тук ще ми е най-спокойно да си върна формата. Томаш ги учи да играят футбол, познавам някои от момчетата. Искам да поздравя г-н Венци Стефанов, че дава път на младите момчета.”.

Десният бек не очаква нищо от дербито между бившите си отбори Левски и ЦСКА. Той е юноша на „сините”.

„Това е дерби. И двата отбора не са в много голяма форма, гледах им последните мачове. Мисля, че няма фаворит и всеки може да излъже всеки. Левски имат и нов треньор. Не очаквам нищо реално от този мач, троен е мачът за мен.”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки