Владимир Иванов: Нелепият червен картон обърка всичко

Въпреки това мисля, че можеше да постигнем поне някакъв друг резултат, съжалява треньорът на Славия

Владимир Иванов: Нелепият червен картон обърка всичко

Треньорът на Славия Владимир Иванов призна, че червеният картон на Владимир Семерджиев в 23-ата минута на гостуването срещу Верея напълно е объркало плана за игра на „белите”, които впоследствие паднаха с 0:3.

„Предвид ситуацията, която се получи с изгонването на наш играч твърде рано, мометата положиха доста усилия да обърнат мача. Имахме нашите ситуации при 1:0, две или три, просто късметът ни изневери. Може би ако бяхме вкарали гол, нещата щяха да изглеждат по друг начин, но пак щеше да е трудно. Случват се тези неща, неприятно е. С изключение на първите 4-5 минути контролирахме мача, създадохме ситуации, в които трябваше да отбележим гол и един нелеп червен картон обърка всичко. Трудно е след това. Изискват се доста усилия, по-трудно се играе с човек по-малко. Не можеш да направиш това, което искаш. Въпреки това мисля, че можеше да постигнем поне някакъв друг резултат. Рискувахме накрая. Дали ще загубим с един, два или три гола няма значение. Не се получи”, обясни Владимир Иванов след мача пред Диема спорт.

Той обясни каква е била идеята му за игра при 11 на 11 на терена, а и след това при числено предимство за съперника.

„Целяхме да затворим фланговете, защото Верея играе с активни крайни защитници. Опитахме да направим нещо по-различно. Аз вярв3ха, че ще се получи и нещата изглеждаха в един момент доста добре, но червеният картон развали нашата постройка на игра. Продължихме да играем по друг начин, при който целяхме повече да издебнем момента при статично положение или друга ситуация да отбележим”.

Фугата ще продължи да прави ротации с младите играчи.

„В неделя ни предстои друга среща и продължаваме напред. Разполагам с четирима равностойни централни защитници и във всяка една среща един от тях ще почива, може и двама. Отсъствието на Емо Мартинов, той върши доста работа в центъра на терена. Футболистите, с които разполагаме, имат качества щом са в Славия, не виждам проблем в това. Предпочитам да има здрави играчи на терена. Всеки ще играе, ще получи шанс, защото всички тренират, стараят се. Надявам се Мартинов да се възстанови, защото ще имаме нужда от него, тъй като в центъра Семерджиев ще отсъства. Той е от главните фигури в нашия отбор. Не съм гледал нефтохимик,. Има време да изгледаме срещата с Лудогорец. Имам представа как играят Нефтохимик”.

Славия с Тони Тасев на Коматево

Ивайло Марков извън групата заради вирус

Славия с рутинна победа над Хебър на стадиона в Овча купел (ВИДЕО)

"Белите" постигнаха успех с 3:1

Арда засили кризата в Славия след 2:1 в Кърджали (ВИДЕО)

Два бързи удара на домакините решиха изхода на срещата

С КЪСМЕТ: Левски пребори храбра Славия (ВИДЕО)

Рикардиньо и Марин Петков носят "син" триумф

Карабельов: За Славия само хубаво или нищо

Халфът на Ботев (Пловдив) показа голямо уважение към своя роден клуб

Венци Стефанов: Как да съм доволен? Изравниха ни в самия край!

Президентът на Славия не бе никак доволен

Загорчич: Доволен съм от играта и момчетата, макар че не победихме

Треньорът на Славия изрази задоволството си от представянето срещу Ботев (Пловдив)

Славия без Томбак и Добрев за мача с ЦСКА 1948

И двамата имат проблеми

Официално: Славия обяви привличането одобрения след проби Николай Христов

Българинът си спечели трансфер при "белите"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки