Верея и Черно море с отегчително 0:0 в Стара Загора (ВИДЕО)

Едно единствено по-интересно положение на "Трейс Арена"

Верея и Черно море с отегчително 0:0 в Стара Загора (ВИДЕО)

Верея и Черно море завършиха наравно 0:0 в доста безинтересен мач на "Трейс Арена" в Стара Загора в мач от 23-ия кръг на Първа професионалан лига . Домакините отново не загубиха на своя терен, но поделянето на точките изглежда най-честният развой на мача, след като никой от двата отбора не показа сили за победата.

Срещата започна равностойно, като двата отбора играха предпазливо в първите минути. Откриващият удар по посока на една от двете врати дойде в 8-та минута, когато Еуженио стреля неточно.

В 22-та минута Андонов засече центриране от корнер, но ударът му мина покрай вратата. В 31-та минута с глава стреля и Бандаловски, но отново топката не намери очертанията на вратата.

Последното интересно положение за първото полувреме дойде в 40-та минута, когато Борислав Балджийски стреля страхотно извън наказателното поле, но Пламен Колев се разтегна максимално, за да избие с една ръка. Това се оказа и най-чистата ситуация за който и да е от двата отбора през целия мач.

След почивката играта на двата отбора не се подобри, а първото по-интересно положение за полувремето дойде чак в 70-та минута, когато влезлият като резерва Бакари намери перфектно в коридор включващия се от дълбочина Мартин Костадинов, но крилото на варненци не успя да преодолее Пламен Колев.

Седем минути по-късно Елиаш центрира отдясно и Бенгюзов бе много близо да засече с глава топката в мрежата на Щром, но малко не достигна на футболиста на Верея. Малко след това пък Еуженио се опита да отбележи ефектен гол, след като овладя топката в наказателното поле и се пробва да прехвърли стража на гостите, но безуспешно. 

До края на срещата нямаше нищо по-опасно пред двете врати и така отборите си тръгнаха с по една точка от терена. По този начин Верея събира 27 точки и излиза на девето място пред Берое, които обаче са с мач по-малко. Черно море пък продължава битката си за топ 6 и вече са пети с 36 пункта. 
 

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки