Помощникът на Гонзо: Закономерно равенство

Умората при нас е много голяма, основни футболисти ни липсват, посочи Ивайло Петров

Помощникът на Гонзо: Закономерно равенство
Помощник-треньорът на Черно море Ивайло Петров сподели, че нулевото равенство с Верея е закономерно. Той говори в отсъствието на старши треньора Георги Иванов, който е със спрени права. 
 
„Като цяло мачът не беше с особени футболни достойнства – бавно темпо на игра. С оглед това, че преди 2 дни играхме с 10 човека срещу Берое, очаквахме, че нашият отбор няма да бъде така свеж, и смятам, че закономерно завършихме 0:0.” 
 
„Както можехме да бием, така ида загубим. Мисля, че равният резултат е справедлив. Умората при нас е много голяма, основни футболисти ни липсват. Щом не сме вкарали гол, значи не сме си свършили работата добре в нападение.” 
 
„Дали цикъл сряда-събота е тежък? Въобще не е тежко, когато имаш 20 равностойни футболисти, но ние имаме 13 и няма как да направим ротации. Затова днес изглеждахме и малко изморени.” 
 
„Мисля, че тази седмица и наказанието на Дани Георгиев ще изтече, и Жоро Илиев ще се включи в тренировъчния процес, така че ще бъдем в пълен състав.”
 
„Дали би било реално класирането ни в топ 6? Черно море ще завърши там, където му е мястото, където си го заслужи. Не обичам да давам прогнози”, каза Петров пред „Диема Спорт 2”. 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки