Неймар си го върна и на Ди Мария, показа му да замълчи (ВИДЕО+СНИМКА)

Аржентинецът остана този, който трябва да замълчи след реванша на "Ноу Камп"

Неймар си го върна и на Ди Мария, показа му да замълчи (ВИДЕО+СНИМКА)

Неймар е доста злопаметен и обича да си връща, или поне такова усещане оставят последните му изяви в социалните мрежи.

Вчера бразилската звезда на Барселона взе своя реванша над Адриен Рабио и Лейвин, като направи скрийншот на снимка в Инстаграм на халфа на ПСЖ, на която той показва четири пръста след 4:0 над Барселона в първия мач, а зад него Курзава показва още два пръста. Неймар сложи плачещи от смях емотиконки върху тяхната снимка и им написа само „4+2=6” след изумителния реванша на „Ноу Камп”.

Сега дойде ред и на Анхел Ди Мария, който реши, че голът на Кавани в Барселона решава всичко и направи жест с пръст върху устата към феновете на каталунците да замлъкнат.

Тази прибързана радост му излезе през носа, след като Неймар си смени профилната снимка в Инстаграм. На новата профилна той слага пръст с уста и сякаш намеква на Ди Мария, че той е този, който трябва да замълчи. Радостта на феновете на Барса е още по-голяма заради факта, че аржентинецът е бивш игра на големия враг Реал Мадрид.

В Париж пък феновете скочиха конкретно на Марко Верати и Блес Матюиди, след като се разбра, че двамата полузащитници са били на частно парти с Риана в нощен клуб във френската столица в понеделник късно вечерта, само два дни преди реванша с Барса.

Риана е била в Париж, за да участва в модно шоу на марката Puma. Много топмодели също са били там, сред тях Кара Делевин, както и актрисата Салма Хайек. Верати и Матюиди са останали на партито след полунощ.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки