7 дни спорт: Левски без Рабех, ЦСКА без Зе Руи

Мароканецът под сериозен въпрос за мача. Гунлаугсон в групата на ЦСКА

7 дни спорт: Левски без Рабех, ЦСКА без Зе Руи

Левски без Рабех, ЦСКА без Зе Руи”, е водещото заглавие на вестник ”7 дни спорт”. Без най-добрия си защитник Юсеф Рабех може да остане Левски срещу ЦСКА днес. Дербито на "А" група е от 18.00 часа на стадион "Васил Левски". Мароканецът е с контузия и вчера въобще не тренира, а налагаше лявото коляно с лед. Това може да обърка плановете на треньора Емил Велев. Кокала ще се чуди кой да играе в центъра на защитата с неубедителния Бистрон.

 

Димитър Пенев пък остави португалеца Зе Руи извън групата на ЦСКА. В последно време нападателят разочарова. За сметка на него в състава попадна исландецът Гардар Гунлаугсон. В ЦСКА всички са здрави и Пената извика 21 футболисти на лагер преди мача.
 

”Глобяват Сливен 25 000 лв.”, е другата водеща тема в изданието. Сливен да бъде глобен с 25 000 лв., предложи Техническата комисия към БФС. Тя няма право да взима решения, а само да препоръчва. Глобата трябва да бъде наложена от дисциплинарната комисия. Причината е, че Драголюб Симонович води отбора, без да има лиценз. Самият той ще плати 1000 лв. Треньорът на Сливен Георги Дерменджиев пък бе наказан с последно предупреждение за отнемане на тапията. Неговото провинение е, че не изпълнява задълженията си, а позволява това да прави Симонович.

Футболистите на Европейския колеж отиват на финал

Висшето училище открива на 10 юни първия частен спортен комплекс в пловдивското село Оризари

Грозданов дава пресконференция в 16:00 часа

Треньорът на Пирин Стефан Грозданов ще говори пред медиите днес, предаде кореспондентът на Novsport.com в Благоевград.

ЦСКА ще зарадва малчугани

По случай предстоящият международен ден на детето, обединените детски клубове "Патета" и хотел "Експо" организират четиричасова забавна програма, включваща дискотека и раздаване на много подаръци и награди на децата, лишени от семейна грижа от дома в село Дрен, част от веригата SOS детски селища България, съобщава официалният сайт на ЦСКА.

В Белгия: Късна победа за "Новата Белгия"

Спортната преса в Белгия обсипва с комплименти играчите на „червените дяволи” и селекционера Жорж Леекенс за успеха с 2:1 над България

Infiniti представя ръчен  часовник Limited Edition Bell & Ross

Часовникът в ограничена серия от 100 бройки се продава срещу 3300 евро

Пената издава мемоарите си в края на годината

Треньор номер 1 за ХХ век Димитър Пенев ще зарадва феновете си с нова книга, предаде репортер на Novsport.com.

Дават пряко финала между Интер и Рома

Футболните фенове, които са потребители на "Булсатком", ще имат възможност да проследят на живо финала за Купата на Италия между отборите на Рома и Интер. Мачът е днес от 21,45 часа и ще се излъчи по TV+.

Дават пряко финала във волейболната Шампионска лига

БНТ САТ ще предава пряко утрешния финал във волейболната Шампионска лига "Индезит" за мъже.

Митко Събев защити Балъков и обяви бюджет от 3 779 619 лв.

Председателят на СД на ПСФК Черноморец изрази недоволството си във връзка с публикации срещу "акулите" и треньора Красимир Балъков

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки