Боби Цонев: Дано нещата в Левски да се оправят и догодина да се борят с Лудогорец за титлата

Сами сме си виновни за трите поредни загуби, казва халфът на Берое

Боби Цонев: Дано нещата в Левски да се оправят и догодина да се борят с Лудогорец за титлата

Халфът на Берое Борислав Цонев заяви, че тимът тряб­ва да прекъсне негативната си серия в първенството сре­щу Левски. Полузащитникът е юноша на сините, но през ля­тото реши да си тръгне от „Герена". Същото стори и не­говият брат близнак Радо­слав, който в момента е в италианския Лече.

"Допуснах­ме три поредни загуби. Зато­ва никой в състава не се чув­ства добре. Не тренираме с удоволствието отпреди, но сами сме си виновни. Сега трябва да излезем от тази тежка ситуация и да започнем да побеждаваме", каза Цонев пред Диема Спорт.

"Познавам повечето футболисти и тре­ньорите на Левски. За мен ще е нормален, дори приятен двубой. Не искам да се връщам към това защо напуснах „Гере­на". Сега съм играч на Берое и мисля само за настоящия си тим. факторите, които по­влияха да си тръгна тогава, бяха много. Радвам се обаче, че избрах да стана част от този състав. Левски винаги се бори за първо място и не е приятно, когато има колеба­ния - дали на терена, или в ръ­ководството. Надявам се да се оправят нещата при тях и догодина отборът да се бори с Лудогорец за шампионската титла.”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки