Пиоли: Изключителен Интер

„Това беше изключително представяне, в което всичко, което сме тренирали, се получи перфектно"

Пиоли: Изключителен Интер

Стефано Пиоли нарече невероятно представянето на неговия Интер при разгромния успех със 7:1 над Аталанта и призна, че практически всичко се е получило идеално за „нерадзурите”. Интер беше една точка зад съперника преди този мач, но буквално попиля хита на сезона в Серия А.

„Това беше изключително представяне, в което всичко, което сме тренирали, се получи перфектно. Беше мач на високо ниво и се справихме добре в това победата да изглежда лесна, защото Аталанта са труден съперник и бяха допуснали много малко голове досега”, каза Пиоли след мача пред Mediaset Premium.

„Интер иска да се бори във всеки мач с вярата, че може да спечели, но е ясно, че има някои много опитни и талантливи отбора пред нас в класирането и ние изоставаме. Това беше добър резултат, но е важна позицията ни в таблицата и това значи, че винаги следващият мач е най-важен. Няма лошо да се поздравят отделни играчи, но днес искам да поздравя целия отбор, защото играхме с желание и решителност”.

Мауро Икарди вкара хеттрик още до 26-ата минута, а Евер Банега също оформи хеттрик след почивката.

„Банега игра добре, но честно казано ми е трудно да намеря някой, който е играл лошо днес. Икарди се справи добре, той подобрява играта си и може дори още по-добре”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки