Карагарен: Целта ни е да останем в първата шестица

"Всеки български футболист иска да играе в Левски, ЦСКА и Лудогорец"

Карагарен: Целта ни е да останем в първата шестица

Халфът на Дунав Русе Бирсент Карагарен бе избран за футболист на месец февруари в традиционната анкета на Пресклуб „България” и на специална церемония  в пресклуба бе награден със значката „Златната топка”. 

 

Карагарен получи 11 гласа от участвалите в анкетата 25 спортни медии и редакции, с 1 глас по-малко е Руи Педро /ЦСКА/, а 4 гласа има Иван Минчев /Славия/.

 

„Благодаря на всички, които са гласували за мен, тази престижна награда е заслуга  и на  моите съотборници, мисля,  че тя ще ми даде повече самочувствие  да играя по-добре в следващите мачове”, каза Карагерен при награждаването.

 

Той поясни пред репортерите, че е  напуснал „Локомотив” Пд заради думите на старши треньора на пловдивските железничари Едуард Ераносян, че повече няма да разчита на него. 

 

Карагарен добави, че му липсват съотборниците от  Локо Пд, най-вече Дани Кики  и Мартин Камбуров, с които си е партнирал на терена  най-добре.

 

„Вече съм играч на Дунав, момчетата ме приеха много добре, играем успешно и амбицията ни е  да  завършим в първата шестица преди втория етап на шампионата. В четвъртфиналите за Купата на България ще срещнем  Верея, който е добър отбор, но ще се стремим да ги преодолеем”, каза Карагарен.

 

За  предстоящия двубой с Лудогорец той сподели, че мачът ще бъде много труден, но всичките му съотборници  са амбицирани да дадат максимума от себе си.

 

Футболистът заяви, че е готов да се завърне в любимия си Локомотив Пд, а ако получи оферта, ще приеме да се състезава и за най-добрите български отбори, единствено не би играл в Ботев Пд.

 

"Всеки  български футболист иска да играе в Левски, ЦСКА, Лудогорец, защото това са водещите отбори у нас. Мисля, че трябва още да се докажа, за да играя в такъв отбор”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки