Тайфун Коркут: Поздравления за Атлетико и Облак

Допускахме много голове и искаме да спрем това. Това е основното нещо, посочи турският наставник.

Тайфун Коркут: Поздравления за Атлетико и Облак

Треньорът на Байер Леверкузен Тайфун Коркут видя много позитиви въпреки отпадането от Атлетико Мадрид в осминафиналите на Шампионска лига. „Аспирините” играха много силно, но стигнаха само до 0:0 на реванша в испанската столица и след поражението с 2:4 се сбогуваха с евротурнирите този сезон.

„Поздравления за Атлетико и Облак. Той направи много чудесни спасявания. Не можахме да влезем в нашия ритъм. Отборът игра добре, създадохме положения, имахме дори едно четворно, но пак не можахме да вкараме”, съжали наставникът на Леверкузен.

„Видяхме задружността на нашия отбор, особено през тези 90 минути. Бяхме заедно на терена и всеки се бореше. Това искаме да виждаме. Играхме в различни стилове, опитахме да играем повече футбол и да владеем повече топката. Колективът е много по-важен от личността. Ще извлечем позитивите от днешния мач и гледаме напред”, каза Коркут след мача.

„Имахме положения, това ни окуражава, но не сме доволни, че не ги използвахме. Направихме крачки напред. Не можахме да направим обрат тази вечер, но ще продължим по този път. Аз съм тук да изградя отбор за бъдещето. За нас е важно да развием добър стил за отбора и да намерим стабилност. Допускахме много голове и искаме да спрем това. Това е основното нещо”, посочи турският наставник.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки