Монтела се надява обедното дерби на Милано да популяризира Серия А в Азия

Бонучи ще е доволен, Алегри вече е побеждавал Барселона, казва треньорът на Милан

Монтела се надява обедното дерби на Милано да популяризира Серия А в Азия

Винченцо Монтела не вижда проблем в началния час за дербито на Милано на 15 април. Неговият Милан се изправя срещу Интер в обедния двубой от 13:30, за да се повиши зрителския интерес в Азия, където този час е много удобен.

„Нашите фенове винаги са близо до нас този сезон. Те ще ни бъдат от голяма помощ и утре както винаги”, каза Монтела преди домакинството на Дженоа тази събота от 21:45.

„Футболът се промени през последните години и вече дори не можем да си помислим да не продаваме нашия продукт на източния пазар. Това е голяма възможност да направим име и там, няма проблем”.

Монтела не знае дали ще подпише нов договор в Милан.

„Скоро ще имаме повече яснота за всичко. Имам договор с Милан, за мен няма проблем. Никога не мисля за договорите, има си време за това”.

Наставникът на „росонерите” вярва, че Ювентус може да отстрани Барселона в Шампионска лига, след като Леонардо Бонучи си пожела точно каталунците в четвъртфиналите и ги получи.

„Бонучи ще бъде щастлив, Юве ще са доволни. Манчестър Сити показа, че не можеш да си позволиш да загубиш от никого, дори Барселона рискуваше да отпадне. Алегри вече е побеждавал Барселона с Милан, има силен състав, този двубой не изключва класиране на Ювентус напред. Това беше интересен жребий”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки