Сензациите в пресата: Йовов отказал да е директор на Нафтата

На „Герена" следят няколко играчи на Ботев (Пд), Хубчев разчисти новата база за Попето и компания

Сензациите в пресата: Йовов отказал да е директор на Нафтата

Сензациите в пресата днес, неделя, 19 март 2017 година:

„Меридиан мач”: Йовов отказал да е директор на Нафтата

Един от големите играчи на Левски от близкото минало  Христо Йовов е отказал оферта от Нефтохимик, научи „Меридиан Мач". Той е бил поканен да бъде спортен директор на „зелените", но е отхвърли предложението по финансови причини. „Твърди се, че на Йовов, който към днешна дата е заместник кмет на родния си град Своге, е била предложена заплата от 3 000 лева, които са се видели прекалено малко на бившия халф. Според наши източници от „Герена" той е взимал 2-3 пъти по-високо месечно възнаграждение, докато беше спортен директор на Левски. Припомняме, че сравнително скоро Нефтохимик смени ръководството си. За изпълнителен директор беше назначен Благомир Митрев. Освен него в клуба се завърна и друг от големите футболисти на бургаския отбор - Станимир Димитров. Той пък зае именно позицията на спортния директор.

„Меридиан мач”: На „Герена" следят под лупа няколко играчи на Ботев (Пд)

Треньорският щаб на Левски ще мисли за още едно нещо днес, освен победата над Ботев (Пд). На „Герена" следят под лупа някои от футболистите на „канарчетата” и днешната среща ще е удачен вариант да бъдат гледани качествата им. Сред набелязаните футболисти е централният защитник Радослав Терзиев, за който усилено се заговори, че е трансферна цел на „сините". Друг играч, който Митов не изпуска от очи, е Антонио Вутов, с когото работи на „Герена" в първия си престой в клуба. Основна цел пред Левски е и Тодор Неделев, като това не е абсолютно никаква тайна. Крилото има договор с Майнц 05, като от „Герена" може да пробват да го вземат. Проблемът е, че самият футболист на този етап не желае да играе за друг роден тим. Иска си само в Ботев.

„Меридиан мач”: Хубчев разчисти новата база за Попето и компания

Националният отбор продължава да се радва на изключително внимание от страна на БФС и получава оптимални условия за подготовка. Преди световната квалификация с Холандия избраниците на Петър Хубчев ще се ширят сами в новооткрития хотел към базата в Бояна. Той е разчетен да събира едновременно два отбора, но въпреки че и младежите се събират днес за лагер те няма да опитат удобствата, които родната централа създаде с подкрепата на УЕФА и ФИФА. Играчите до 21 години, които ще играят контрола с Македония на 28 март ще тренират на терените в базата, но ще спят в хотел  в района. Идеята на ръководството на отбора е при първият лагер в Бояна от щаба на Хубчев да преценят колко точно стаи са им необходими. Как ще се разположат треньори и играчи по стаите и колко ще останат свободни. Селекционерът държи футболистите му да не бъдат разсейвани от нищо странично и това е още една от причините за представителният ни отбор да се радва на специално отношение. Това със сигурност ще продължава и в бъдеще. Хубчев естествено ще има и предимството пръв да определя началния част на тренировките и да избира терените, на които ще ги провежда, а останалите селекционери ще се съобразяват с графика му.
БФС извади отбор от София-изток

Пирдоп приключва с областната група

Шестима национали на Ботев отново при "канарчетата"

На "Колежа" се готвят за Черно море

ЦСКА плати над 3 млн. лева на НАП

Левски вече не фигурира след длъжниците

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки