Рой Кийн към ирландците: Влизайте здраво на Бейл, но без грубости, честно

Помощник-треньорът на националния отбор по футбол на Ирландия Рой Кийн призова футболистите да се насладят на сблъсъка със световна звезда като Гарет Бейл, но в същото време да не оставят никакви пространства на звездата на Уелс да си прави каквото иска на терена

Рой Кийн към ирландците: Влизайте здраво на Бейл, но без грубости, честно
Помощник-треньорът на националния отбор по футбол на Ирландия Рой Кийн призова футболистите да се насладят на сблъсъка със световна звезда като Гарет Бейл, но в същото време да не оставят никакви пространства на звездата на Уелс да си прави каквото иска на терена. Двата отбора се срещат в петък в Дъблин в мач от 5-ия кръг на Група D на световните квалификации, като ирландците имат три победи и едно равенство в първите си четири мача.
 
"Бейл е играч наистина от световна класа, заяви асистентът на Мартин О'Нийл в националния отбор на Република Ирландия пред журналистите. Легендата на Манчестър Юнайтед заяви, че Бейл е от онези футболисти, които сами могат да поставят отпечатъка върху даден мач.
 
"Преди мач играчите и треньорите може да се опитват да спрат този футболист със свой план. Но играчи като него винаги могат да се намесят в развоя на мача и да го обърнат.
 
"Нашите футболисти, ако искат да играят с най-добрите и срещу най-добрите, в петък ще имат такава възможност, защото Гарет Бейл е един от топ-футболистите на света в момента.
 
Крилото на Реал (Мадрид) беше човекът, който имаше огромна роля за класирането на Уелс на полуфинал на Евро 2016 във Франция, а до момента в кампанията за Световно първенство е вкарал четири от общо 8-те гола на Драконите.
 
"Основният съвет, който давам на всеки играч, е да стигнем до него максимално бързо и да не му позволяваме да вдигне глава, когато е получил топката, както го прави в Реал (Мадрид). Не трябва да му оставяме пространства, защото това момче може да ги използва. Може и бързо да тича. Бутайте го, влизайте му здраво. . .но без грубости и нарушения, честно, добави Кийн.
 

Ирландците, които имат 10 точки, водят с 2 пред Сърбия и с 4 пред Уелс. До края на класирането се нареждат Австрия с 4, Грузия с 2 и Молдова с 1 точка. 

Белингам: Заради такива мачове пристигнах в Реал

Той не смята, че има фаворит в утрешния мач срещу Сити

Карлето зачеркна четирима играчи за следващия сезон

Вижте и кои са те

Реал (Мадрид) се справи с Атлетик (Билбао), Родриго бе над всички (ВИДЕО)

Бразилецът заби и двата гола

Реал (Мадрид) се справи с лекота срещу Осасуна при визитата си (ВИДЕО)

"Кралете" вкараха четири гола на противника

Тони Кроос е все по-близо до нов договор с Реал (Мадрид)

Халфът може да остане при мадридчани

Реал (Мадрид) се спаси във Валенсия - 2:2 (ВИДЕО)

Мачът се разви доста интересно

Ас на Реал (Мадрид) е решил да пренебрегне Испания, за да играе за Мароко

Браим Диас няма да защитава цветовете на "фуриите"

От Севиля с жалба срещу телевизията на Реал (Мадрид)

Вижте и каква е причината за това

Голям шок за Реал! Белингам се контузи

Англичанинът реализира два гола във вратата на Жирона, но получи травма

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки