Александър Дюлгеров: Ако победим Лудогорец, ще посветим успеха на феновете +ВИДЕО

"Феновете най-много жадуват за тази победа, а и трябва да им се реваншираме за загубата от Левски"

Александър Дюлгеров: Ако победим Лудогорец, ще посветим успеха на феновете +ВИДЕО

Бранителят на ЦСКА Александър Дюлгеров се завърна в игра с гол при успеха над Монтана с 2:0 в контрола. Той вече мисли за дербито с Лудогорец следващата събота и посочи, че „червените” ще посветят евентуален успех над шампиона на своите фенове.

„Мачът няма да има нищо общо с този днес. Мачът с Лудогорец има заряд. Най-малкото трябва да се реваншираме на феновете заради загубата от Левски, така че мисля, че ще сме на 100% мотивирани и се надявам с малка доза късмет да имаме успех. Точно тая победа дай Боже да я постигнем, тя ще е за тях (бел. ред. феновете). Най-много я жадуват, ние също. Ако победим, ще я посветим на тях”, каза Дюлгеров след 2:0 над Монтана в Панчарево.

Той увери, че вече е напълно здрав и се надява отборът бързо да се приспособи към новите по-високи температури в цяла България.

„Всичко е наред, здравословното ми състояние е добро. Само имаше малко умора, която съм натрупал покрай тази контузия, защото не можех да тренирам пълноценно, но се надявам с всеки изминал ден нещата да стават все по-добре. Имаше синхрон, така че съм доволен и от Пламен (Гълъбов), и от Рафа (Перес), и от Петър (Витанов), който мисля, че се представи на много добро ниво. Беше малко тежко заради времето, но трябва да свикваме, това е нормално. Оттук нататък времето ще бъде все по-топло и по-топло, така че нямаме оправдание. Ще свикваме и ще даваме 100%”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки