Де Ноойер към холандците: Успехът ви е сигурен

Фурболистът на Левски потвърди, че най-вероятно ще напусне сините в края на сезона

Де Ноойер към холандците: Успехът ви е сигурен

 Халфът на Левски Джереми де Ноойер обяви пред холандските медии, че не вижда никакъв друг изход днес, освен победа на Холандия над България.

„Холандия има много повече качествени играчи в състава си от противника.Българите само ще се защитават, но постоянно правят грешки отзад. А Холандия с играчи като Робен, Снайдер, Дост и Промес просто няма как да не се възползва", обяви Де Ноойер. „Нещо лошо може да се случи като резултат, ако целият отбор няма ден и не може да си вкара положенията. Но не вярвам това да се случи, защото на момчетата не им се гледа още едно голямо първенство по телевизията. Да, България ще контраатакува, но силата е на страната на Холандия. Имам двама съотборници от Левски, които са в състава, но едва ли ще са титуляри, така че открито ще подкрепям Холандия. А и българите ще са без големите звезди на Лудогорец, които се контузиха", сподели още той пред изданието ad.nl.
 
Той потвърди още веднъж, че почти сигурно напуска Левски. „Имам предложение за договор, но не бързам. Въпреки че минаха две срещи, в които не играх, точно поради тази причина. Когато изтичаше договорът ми със Спарта Ротердам бях в същата ситуация, така че това приключение ми е познато. Ще видим каква е следващата ми стъпка. Но аз съм готов да се завърна в родината си. Само че искам да играя в Ередивизие, а не отново във Втора дивизия, където бях преди. Все пак в Левски се развих много и сега съм готов за всякакви авантюри. Бих играл навсякъде, без ЦСКА-София", каза още Де Ноойер.
 
Той сподели интересно мнение за живота у нас. „София е страхотен град и изключително евтин. Ако влезеш в ресторант да вечеряш, просто няма да повярваш колко малко плащаш, а какви количества консумираш. Но това е разбираемо, защото българите живеят с по около 300 евро на месец. Корупцията във футбола е нещо, за което само чуваш истории, но не виждаш на живо. Никой не е забранил на хората да си говорят обаче. По улиците полицията много често спира скъпите коли, но това се случва и в Холандия, така че не ми прави впечатление", сподели още халфът на Левски.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки