Добромир Жечев: Бурабия има безупречна техника

"Божи­дар Краев има каче­ства, но не е постоянен"

Добромир Жечев: Бурабия има безупречна техника

Легендарният футболист на Левски Добромир Жечев сподели мнението си пред „Тема Спорт" преди пред­стоящия мач на сините сре­щу Черно море. Бившият бранител на Левски изказа мнение и за младите в съ­става на сините, както и сподели кой футболист му е направил най-силно впечат­ление от началото на сезо­на.

„В предстоящия мач с Чер­но море очаквам Левски да завоюва още една победа, но и най-малкото, с което мо­же да си тръгне отборът, е равенството. Моряците по­казват колебливи игри напо­следък. Направиха няколко равенства. И домакинството в Каварна не им дава пре­димство, защото според мен публиката на Левски ще бъде повече от домакинска­та", сподели Жечев.

„Не следя изкъсо трениро­въчния процес на отбора. Има си треньор, който пре­ценява кой да играе. Божи­дар Краев игра малко срещу Холандия, за да направи ня­какво впечатление. Не беше много убедителен. Има каче­ства, но не е постоянен. Бих му препоръчал върху това да наблегне. Защото несъмнено ги притежава и ще ги пока­же", добави още легендар­ният защитник на сините.

„Мехди Бурабия ми прави много добро впечатление от началото на сезона. Особено в мача в Стара Загора. Левски загуби от Берое, но французинът бе над всички в този двубой. Просто бе ед­на класа над всички. Има бе­зупречна техника, поглед на играта, пасове", заяви Доб­ромир Жечев.

„В школата на Левски ви­наги е имало таланти. Но в момента може би робуваме на чужденците. Трябва по­смело да се налагат млади таланти. Но от тях се изис­ква да бъдат постоянни, ко­гато им се даде шанс. Да се възползват от това", каза още бившият футболист на Левски.

„Винаги, когато се смени треньор, се забелязва поло­жителна промяна. Особено след тази победа срещу ЦСКА се забеляза повече ен­тусиазъм. Но последва загуба от Берое. Винаги при смяна се забелязва подобрение. Ра­ботата на Николай Митов ще се види в близките месе­ци особено в предстоящите плейофи", завърши Жечев.

Левски иска петима да преподпишат, връща ас за дербито

Ел Джемили също ще бъде привикан от ръководството

Костов: Не сме толкова спокойни (ВИДЕО)

Треньорът на Левски говори след 1:0 над Берое

МЪКА! Забравен герой спаси Левски (ВИДЕО)

Фадига носи 1:0 над Берое, Сектор "Б" остана празен

Уелтън блести в Япония, даде асистенция за успех на Гамба

Бразилецът изигра силен мач

Сираков: Главницата към НАП е погасена, няма опасност от фалит

„За първи път от поне 10-15 години Левски няма лихвоносни задължения към НАП“

Левски е подновил интереса си към вратаря на Пирин

Украинският страж може да засили конкуренцията на "Герена"

Левски с най-солена глоба след кръга

"Сините" броят 8000 лева на БФС

Костов води тренировката на Левски

Треньорът с дълга реч пред играчите

Левски с нов антирекорд

Вижте какво направиха „сините“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки