Трима от Ботев (Пд) стават студенти в Благоевград

Капитанът Лъчезар Балтанов и двамата вратари Георги Георгиев и Мартин Димитров вече са положили кандидатстудентския из­пит в специалност "Треньор­ски профил - футбол"

Трима от Ботев (Пд) стават студенти в Благоевград

Трима футболисти на Бо­тев Пловдив ще бъдат сту­денти в ЮЗУ "Неофит Рил­ски" в Благоевград от есен­та. Капитанът Лъчезар Балтанов и двамата вратари Георги Георгиев и Мартин Димитров вече са положили кандидатстудентския из­пит в специалност "Треньор­ски профил - футбол" пред ко­мисия с председател профес­ор доктор Васил Жечев. Той е и бивш шеф на футболните съдии у нас.

Спортно-техническият директор на Ботев Асен Караславов вече трета година следва в Благоевград в съща­та специалност. Част от този випуск са още Велизар Димитров, Петър Михтарски, вратарят на Славия Ге­орги Петков.

До края на седмицата в Ботев Пловдив се надяват да могат да уредят Пламен Димов. Бившият играч на Левски от няколко седмици тренира с канарчетата, но от бившия му клуб - казахстанския Алтай, му правят спънки и отказват да изпратят жълтата му карта. Очаква се до петък Димов да получи права да играе за ка­нарчетата. В петък той игра за жълто-черните в контролата срещу втородивизионния Ботев Гълъбово (2:0), пише "Тема Спорт".
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки