Чорбаджийски: ЦСКА има най-великата публика в цялата страна (ВИДЕО)

„Разбира се, че е време за победа срещу Лудогорец”

Чорбаджийски: ЦСКА има най-великата публика в цялата страна (ВИДЕО)

„Когато играеш за националния отбор, трябва да покажеш най-доброто от себе си. Аз съм максималист и смятам, че винаги може по-добре. Старая се да подобрявам играта си. Раздадохме се не само ние от ЦСКА, но всички в отбора и заслужавахме да победим.”

Така коментира представянето си в световната квалификация България – Холандия бранителят Божидар Чорбаджийски.

Защитникът на ЦСКА игра цял мач при успеха над „лалетата” с 2:0, а сега започна подготовка с „червените” за предстоящото домакинство срещу Лудогорец от последния редовен кръг на Първа лига.

„Очаквам да дойдат хора на стадиона, да ни подкрепят, да се сбием и да покажем една добра игра – посочи Чорбаджийски. – ЦСКА винаги играе за победа. Разбира се, че е време за победа.”

За очакваната подкрепа от феновете:

„Имаме най-великата публика в цялата страна. Феновете винаги са ни подкрепяли и са били 12-ият играч за нас. Тяхната роля ще бъде ключова, за да покажем най-доброто от себе си.”

„Настройката за Лудогорец започва от днес, от първото занимание за седмицата. Треньорът ще каже какво изисква от всеки един. Ще проучим в детайли Лудогорец и започваме да се настройваме както психически, така и физически, за да можем да извлечем максимума.”

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки