Сериозни продажби на билети за ЦСКА - Лудогорец

Кристоф Даум разкритикува Клаудиу Кешерю

Сериозни продажби на билети за ЦСКА - Лудогорец

Феновете на ЦСКА започна­ха да купуват до­ста сериозно билети за дербито с „Лудогорец" в събота. Мачът е от 20 ча­са на „Българска армия". Запалянковците очак­ват с огромен интерес ма­ча срещу тима, който е пред спечелването на ше­ста поредна титла в бъл­гарското първенство. ЦСКА до момента ня­ма успех в първенството срещу този съперник, от­както разградчани влязо­ха в елитната група.

Лекарският щаб на „Лудогорец" прави и не­възможното, за да вдигне на крака капитана на от­бора Светослав Дяков за мача. Той е ключов играч, а вече отпадна вра­тарят Владислав Стоя­нов, който ще отсъства дълго от терена. Двамата са лидерите на отбора и има надежда Дяков да се оправи от травмата, коя­то получи, пише "24 часа".

От ЦСКА двубоят ще пропусне бразилецът Каранга, който бе гласен за топреализатор през про­летта, но се контузи само след два мача и от този момент не е играл.

Селекционерът на Ру­мъния Кристоф Даум се­риозно разкритикува на­падателя на разградчани Клаудиу Кешерю. Той го пусна като титуляр в све­товната квалификация срещу Дания, която за­върши 0:0. Германецът си призна, че бил заблуден от много­то голове, които Кешерю имал в българското пър­венство, но вече знаел, че това било срещу изклю­чително слаби отбори. Даум извади Кешерю още в 63-ата мин, като на негово място пусна Денис Алибец от „Стяуа".

Козмин Моци изгледа двубоя от пейката, след като не му се наложи да влиза в игра, защото Даум беснееше един­ствено от пропуските на нападателите и смени само офанзивни играчи.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки